Now Reading
De 10 Best Gelezen Artikelen Van 2014

De 10 Best Gelezen Artikelen Van 2014

Happy new year!! 2014 is achter de rug maar ik wilde toch nog even de best gelezen artikelen van 2014 met jullie delen.

1. 7 manieren om je krullen te stretchen

Stretch-Je-Krullen

Dit artikel is het best gelezen artikel van 2014. Afhankelijk van je krultype, kan krullend haar een stuk korter lijken dan het eigenlijk is. Krullend haar krimpt wanneer het droog is wel 25% tot 75%. Sommige vinden dat niet erg maar als je toch wat meer lengte wilt, zijn er een aantal manieren om je haar te stretchen.

2. Welke methode past bij jouw krultype

golven, krullen, kroeshaar

Deze staat op nummer 2 in het lijstje.Vaak wanneer het over krullen gaat worden alle krultypes over 1 kam geschoren. Over het algemeen werken veel dingen hetzelfde maar sommige krultypes kunnen niet tegen te zware producten terwijl de andere juist een zware conditioner nodig heeft. Lees en zie hier wat bij jouw krultype past.

3. 17 curly girl problems die je vast herkent

curly girl problems

Nummertje 3 maar op facebook is dit het meest gedeelde artikel! Slapen met los haar, oorbellen die je niet ziet, bobby pins die je kwijt raakt in je haar, hier lees je 17 curly girl problems waarvan je er vast wel een paar herkent.

4. Wat is je krultype

krultypes

Nummer 4. Het is belangrijk om te weten welk type haar je hebt. Eén van de meest populaire methoden om haar te classificeren is bedacht door Andre Walker, een haarstylist voor The Oprah Winfrey Show en auteur van het boek “Andre Talks Hair”.Andre’s classificatie systeem is gerangschikt van type 1 tot type 4.

5. 5 manieren om wakker te worden met de perfecte krullen

perfecte krul

Nummer 5. Sommige houden wel van een beetje frizz maar veel van ons willen wakker worden met perfecte krullen. Hoe zorg je ervoor dat je haar niet zo erg pluist na het slapen? Je leest en ziet het hier!

6. Wat je moet weten voordat je naar de kapper gaat

Kapper

Nummer 6 in de lijst helpt je om goed voorbereid naar de kapper te gaan. Het knippen van krullend- en kroeshaar is voor veel kappers een hele uitdaging. Ik ben zelf niet zo dol op kappers, omdat het lijkt alsof ze nooit luisteren naar wat je wilt. Als je vraagt of ze 3 cm willen knippen, halen ze er doodleuk 6 cm van af.

7. Droog haar zonder glans en elasticiteit herstellen

krullen herstellen

Nummer 7 in de lijst. We willen allemaal haar dat gezond is, glanst en voldoende elasticiteit heeft zodat het niet afbreekt. Hoe weet je wanneer je haar proteïne nodig heeft of toch meer vocht? Hoe kun je je haar herstellen?

8. 15 redenen waarom het geweldig is om krullend haar te hebben

Krullen 1

Nummer 8. Krullen zijn er in alle structuren en lengtes, van losse krullen tot kroeshaar. Iedereen kan steil haar hebben, maar niet iedereen kan ‘s ochtends wakker worden met een bos natuurlijke krullen. Wist je eigenlijk dat wij heel blij mogen zijn dat we krullend haar hebben? Lees hier de 15 redenen waarom krullend haar geweldig is!

9. 8 tips voor kinderen met krullend en kroeshaar

curly kids 1

Nummer 9. Soms kan het lastig zijn om het haar van je kindje te verzorgen, vooral als je zelf een heel ander soort haartype hebt. Maar het is niet onmogelijk! Het is een kwestie van goed onderzoek doen en uitproberen wat het beste werkt. Met onderstaande tips help ik je een beetje op weg.

10. De loc en lco methode

LOC

De laatste maar zeker niet de minste. Op nummer 10 de loc en lco methode. Ken je de LOC en LCO methode al? Met deze methode zeg je dag tegen droog haar! Naturals zweren bij deze methode en ik moet zeggen dat het voor mij ook erg goed werkt.

2015 wordt een mooi jaar met heel veel handige artikelen!

View Comments (2)
  • G-dag
    Ik wil graag met curly voor mijn haren beginnen. Maar ik weet nog niet welke curly produkten ik gebruiken moet. Ik heb haar tupe 4c of die laatste krullen van jullie voorbeelden daar boven.
    Kunnen jullie me helpen met de beste curly produkten voor kroeshaar? K woon wel in het land SUriname. A.u.b.

    • Hoi,

      Je kunt de Shea Moisture curl enhancing smoothie proberen. Dat is een dikke leave in die erg goed moisturized. Ze zijn ook verkrijgbaar in Suriname.

Scroll To Top