Adverteren

BEDANKT VOOR JE INTERESSE IN CURLYHAIRTALK.NL

 

Curlyhairtalk.nl is een beautyblog met als hoofdonderwerp de verzorging van krullend haar. Van losse krullen tot kroeshaar! Naast haar gerelateerde artikelen vind je er ook andere beauty, fashion en lifestyle onderwerpen. Op dit moment is Curly Hair Talk de grootste krullen en blog van Nederland en de website blijft groeien!

 

De website is in 2012 opgericht door Nandine Laura. Ze vond dat er te weinig aandacht werd besteed aan de verzorging van krullend haar. Omdat krullend haar een gebruiksaanwijzing heeft, besloot ze zelf tips, tricks en tutorials te delen. Naast haarverzorging zijn beauty en fashion een grote passie en ze besloot dit in haar blog mee te nemen. Het doel van de blog is mensen inspireren om blij te zijn met hun prachtige krullende haartextuur en ze op de hoogte te houden van nieuwe beauty producten.

 

Curly Hair Talk is altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingsverbanden die haar, beauty, fashion en lifestyle gerelateerd zijn. Wilt u een product onder de aandacht brengen en bent u geïnteresseerd in adverteren op CurlyHairTalk.nl, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier .