About

 

OVER CURLY HAIR TALK

Curlyhairtalk.nl is een beautyblog met als hoofdonderwerp de verzorging van krullend haar. Van losse krullen tot kroeshaar! Naast haar gerelateerde artikelen vind je er ook andere beauty en lifestyle onderwerpen. Op dit moment is Curly Hair Talk de grootste krullen en kroeshaar blog in Nederland en de website blijft dagelijks groeien.

 

Ik heb deze website in 2012 gemaakt, om informatie en tips te delen met iedereen die krullend haar heeft. Op deze website kun je verzorgingstips en producten reviews lezen en laten we je handige tutorials zien. Naast haarverzorging lees je hier ook andere beauty onderwerpen en er komt af en toe een lifestyle post voorbij.

 

Ik heb altijd al een passie gehad voor haarverzorging, make-up en mode. De afgelopen jaren heb ik verschillende soorten krullen bestudeerd en mijn eigen ervaring heeft mij ook heel veel geleerd. Het doel van de blog is mensen inspireren om hun prachtige, krullende haartextuur te omarmen, helpen bij het vinden van de juiste verzorgingstechnieken en ze op de hoogte houden van nieuwe beauty producten.

Adverteren? Klik hier voor meer informatie.

 

XoXo