Loading posts...
Home About

About

 

OVER CURLY HAIR TALK

Hi! Mijn naam is Nandine Laura en ik ben 31 jaar. Curlyhairtalk.nl is een beautyblog met als hoofdonderwerp de verzorging van krullend haar. Van losse krullen tot kroeshaar! Naast haar gerelateerde artikelen vind je er ook andere beauty en lifestyle onderwerpen. Op dit moment is Curly Hair Talk de grootste krullen en kroeshaar blog in Nederland en de website blijft dagelijks groeien.

 

Ik heb deze website in 2012 gemaakt, om informatie en tips te delen met iedereen die krullend haar heeft. Op deze website kun je verzorgingstips en producten reviews lezen en laten we je handige tutorials zien. Naast haarverzorging lees je hier ook andere beauty onderwerpen en er komt af en toe een lifestyle post voorbij.

 

Ik heb altijd al een passie gehad voor haarverzorging, make-up en mode. De afgelopen jaren heb ik verschillende soorten krullen bestudeerd en mijn eigen ervaring heeft mij ook heel veel geleerd. Het doel van de blog is mensen inspireren om hun prachtige, krullende haartextuur te omarmen, helpen bij het vinden van de juiste verzorgingstechnieken en ze op de hoogte houden van nieuwe beauty producten.

Adverteren? Klik hier voor meer informatie.

 

XoXo

 • Michiel

  Leuk, mede dankzij je blog besluit mijn lieve vrouw om ook krullen te laten staan ­čÖé

 • Nathaly

  Beste,
  Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik zit met mijn handen in het haar. Jaren lang heb ik mijn haren laten ontkroezen. Toen de wave in de mode kwam schakelde ik over. Ik wist zo ie zo niet hoe ik mijn eigen haar kon verzorgen(vanwege de type). Dus was de wave keuze voor mij de uitweg. Tot vorige besloot ik om natural te gaan met als gevolgd dat ik alle site over kroeshaar doorloopt om te weten hoe ik mijn haar moet verzorgen. En aangezien waar ik woon weinig tot geen blackhair kappers zijn is het niet te doen.
  Volgens de schema valt mijn haartype tussen 4b en 4c. Graag zou ik willen weten wat voor producten ik het beste kan gebruiken. Ik hou van mijn haar zoals die is, maar ik wil het ook heel graag verzorgen dat het gezond en vitaal uitziet. sorry voor mijn lange test, maar ik wil graag uw advies.
  Alvast bedankt

 • Mariette

  Hoi,
  ik heb een vraagje over de Aphogee two step protein treatment set behandeling.
  Is het daarvoor nodig dat ik de shampoo voor damaged hair persee nodig heb of kan ik ook een van de andere shampoo’s van de Aphogee gebruiken?? de deep moisturizing shampoo of de balancing moisturzing shampoo ?

  groetjes Mariette

 • Brigitte

  Wat zijn goede producten voor krullen type 2b/2c? Alvast bedankt

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites