Now Reading
5 Manieren Om Wakker Te Worden Met De Perfecte Krullen

5 Manieren Om Wakker Te Worden Met De Perfecte Krullen

Sommige houden wel van een beetje frizz maar veel van ons willen wakker worden met perfecte krullen. Hoe zorg je ervoor dat je haar niet zo erg pluist na het slapen? Je leest en ziet het hier! 

perfecte krul

1. Pineapple – Veel curlies doen voordat ze gaan slapen een “pineapple” op droog haar. Een Pineapple is een zeer hoge en losse paardenstaart dat ervoor zorgt dat je krullen niet pluizig worden tijdens het slapen. De volgende ochtend hoef je je krullen alleen nog maar op te frissen met wat water. Deze methode is geschikt voor wat langer haar. Als je kort haar hebt kun je de achterkant wel vastmaken met schuifspeldjes.

2. Two strand twist – Een andere manier om je haar voor het slapen te stylen, is een two strand twist. Dit kan gedaan worden op nat of droog haar, maar je krullen worden strakker als je het op vochtig haar doet. Deze methode is handig voor zowel lang als je kort haar. Je kunt zelf kijken hoeveel twists het beste werken. Het kunnen er 2 zijn maar ook 10.

3. Satijnen kussensloop – Om wrijving te voorkomen dat voor frizz zorgt, kun je op een satijnen kussensloop slapen. Je haar zal soepel over je kussen glijden zonder dat het pluizig wordt. Sommige gebruiken een satijnen slaapmuts.

4. Vlechten – Je haar vlechten is een zeer populaire manier om krullen snachts op hun plaats te houden. Experimenteer met een losse vlecht, een Franse vlecht, of meerdere vlechten om er achter te komen wat voor jou werkt. Lossere vlechten behouden meestal je natuurlijke krulpatroon en strakkere vlechten laten je haar meer krimpen.

https://www.youtube.com/watch?v=ooi8Q551ty4

5. Natte knot – Sommige curlies gaan slapen met een natte knot om pluizig haar te verkomen. Breng een leave in conditioner en eventueel een styling product aan en draai je haar in een knot.

Hoe zorg jij ervoor dat je krullen de volgende dag goed zitten?

View Comment (1)

Comments are closed

"
Scroll To Top