Now Reading
Winnen: 3x Curly Girl The Handbook

Winnen: 3x Curly Girl The Handbook

Lorraine Massey is niet alleen de founder van het boek, Curly Girl The Handbook. Ze is ook founder van de Devachan salon waar ze de bekende Devacut uitvoeren en founder van Devacurl het populaire merk voor krullen.

curly girl method

Wij krullenbollen weten maar al te goed hoe ons haar voelt na het wassen met een sulfaat shampoo. Droog, stug oftewel brand schoon. Je voelt gewoon dat alle oliën uit je haar zijn gestript. Lorraine Massey vind dat shampoo overbodig is en dat je je haar ook schoon kunt krijgen met een cleansing conditioner door je hoofdhuid te masseren. Ook gebruik je bij de curly girl methode geen siliconen. De curly girl methode is bedacht om ons krullenbollen te helpen om mooie gezonde krullen te krijgen en te behouden.

In het boek worden verschillende krultypes besproken. Van golvend tot kroes! Alle dingen die je moet weten over krullend haar komen aan bod. Er zit ook een dvd bij waar je filmpjes kunt zien.

Deze week geef ik 3x Curly Girl The Handbook weg! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie plaatsen op de blog of op de Facebook pagina. De 3 winnaressen worden maandag 17-11-2014 bekendgemaakt. Tot die tijd is het mogelijk om mee te doen.

Meer over de curly girl methode vind je hier.

Als je het boek zelf wilt aanschaffen kun je dat doen via deze link.

View Comments (7)
  • Ik wil dit boek zoo graag winnen. Ik heb echt een rot jaar achter de rug met mijn haar. Van spiral krullen ben ik nu naar weavy gegaan. Ik had me haar zwaar geterroriseerd door het te blonderen en verven. Sinds een aantal maanden probeer ik echt mijn haar goed te verzorgen en let ik echt op de ingrediënten die op de producten staan, zoals geen sulfaat & parabenen etc. Ik hoop dat de Curly Gurl handbook mij nog meer op weg helpt naar een healthy hair Journey 🙂 & kan ik zo mogelijk ook andere meiden helpen en tips/tricks geven die hun haar goed willen verzorgen.

  • Ik wil graag dit boek winnen voor me zusje, die geen idee heeft wat ze met dr krullenbos aan moet, met gevolg dat ze vaak met klitten en knopen in haar haren rond loopt…

  • Ik zou heel graag ‘The Curly Girl Handbook’ willen winnen! Omdat mijn haar voor mij nog steeds een grote vraagteken is op dit moment..
    Ik heb besloten om mijn haar beter te gaan leren kennen en om ervan te houden. Op 15 September heb ik besloten om NEE! tegen weave te zeggen en ook tegen mijn stijltang! (Dat was heel erg moeilijk). Voornamelijk ben ik nog steeds opzoek naar de juiste haar producten voor mijn haar ik kan niet zeggen dat ik een productjunkie ben omdat ik nog steeds moet leren wat mijn haar eigenlijk nodig heeft en ervan gaat houden. Als ik dit boek mag winnen zou het heel erg hulpzaam zijn in mijn hair journey. You live and you learn!!

Scroll To Top