Now Reading
Winnen: Aveda Be Curly Co-Wash

Winnen: Aveda Be Curly Co-Wash

Aveda lanceerde een paar maanden geleden twee nieuwe producten voor krullend haar. Een intensive detangling masque en een co-wash om je haar op milde wijze te reinigen. Ik mag 5x een co-wash t.w.v €26 weggeven!

Aveda Be Curly

Aveda is een natuurlijk merk dat geïnspireerd is door de Ayurveda geneeswijze. Ayurveda is een eeuwenoude verzorgingswijze afkomstig uit India. Ayurveda is simpelweg een verzorgingswijze voor mensen die zich er van bewust zijn dat er een mogelijkheid bestaat om jezelf te verzorgen met kruiden vervaardigde producten. Aveda is gespecialiseerd in hair care, maar biedt ook andere producten op basis van planten zoals skin care en body care. Al deze producten zijn professioneel ontwikkeld, klinisch getest en gemaakt met respect voor de aarde.

Aveda Be Curly 1

Aveda weet dat alle vrouwen met gekruld haar hun eigen haarzorg hebben. Om aan iedere unieke wens te voldoen hebben ze twee nieuwe producten aan het Be Curly assortiment toegevoegd. De complete lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, co-wash, masker, style prep, curl enhancer en een curl controller. Vandaag gaat het over de twee nieuwste producten, de co-wash en de intensive detangling masque.

Co-Wash

Aveda Be Curly Co-Wash

We weten allemaal dat het regelmatig gebruiken van shampoo je haar kan uitdrogen en het ontzettend pluizig maakt. We willen wel gewoon schoon haar en dan is een co-wash een goede optie. Met co-washing wordt je haar op een milde wijze gereinigd en tegelijkertijd gehydrateeerd. De Aveda Be Curly co-wash bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. De formule bevat organische babassu olie en cassave die je haar gehydrateerd en pluisvrij houden.

Intensive Detangling Masque

Aveda Be Curly Intensive Detangling Masque

Wat is er heerlijker dan je haar lekker te voeden en te verzorgen met een masker. De Aveda Be Curly intensive detangling masque bevat 98% natuurlijke ingrediënten waaronder babassu olie en shea butter. Het masker kun je aanbrengen na de conditioner of co-wash zodat je haar zacht, gehydrateerd en pluis-vrij blijft.

Stap 1: Breng het masker na het wassen met Be Curly Co-Wash aan, van de haarwortels tot aan de punten.

Stap 2: Laat het masker 2 tot 5 minuten in het haar zitten.

Stap 3: Spoel het haar goed uit.

Stap 4: Gebruik daarna de Be Curly styling producten.

Be Curly Producten

De geur van de producten zijn zacht en kruidig. Je ruikt dat het een natuurlijk product is. Na het gebruik van de producten voelde mijn haar lekker schoon aan zonder dat het gestript werd. Het maakte mijn haar juist makkelijk doorkambaar en het voelde gevoedt en gehydrateerd.

Aveda Be Curly Producten

Winnen

Ik mag 5x een co-wash van 250ml t.w.v €26 weggeven! Het enige wat je daar voor hoeft te doen is lid worden van de nieuwsbrief van Curly Hair Talk. Wil jij kans maken op deze geweldige co-wash? Schrijf je hieronder dan in voor de nieuwsbrief. Voor meer informatie over de haarproducten van de Aveda Be Curly lijn, kun je kijken op de website van Aveda.

[mailchimpsf_form]

View Comment (1)
Scroll To Top