Now Reading
Kurly Klips Mermaid Spirals

Kurly Klips Mermaid Spirals

Als je mijn vorige artikel over de Kurly Klips hebt gelezen, dan weet je dat ik erg enthousiast was over deze clip-in extensions. Vandaag gaat mijn review over de mermaid spirals, de spiraal vormige variant van de Kurly Klips.

My Spirals

Kurly Klips is bedacht door Lana. Zij heeft deze lijn van hoogwaardige premier clip-in extensions gemaakt voor mensen met krullend haar. We willen allemaal weleens wat langer haar of wat meer volume. Met de Kurly Klips clip-ins hoef je je haar niet steil te maken, omdat het zeer goed matcht met verschillende krultypes. De extensions van Kurly Klips zijn in twee verschillende krulpatronen verkrijgbaar zoals de my fro waar ik al eens over heb geschreven en de mermaid spirals waar dit artikel over gaat. Wanneer je de clips-ins koopt kun je kiezen uit 3 verschillende lengtes. De Bobcat, Shoulder Chic en Mermaid. Sinds kort zijn de clip-in extensions ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van natuurlijk zwart tot licht/goudbruin.

Kurly Klips extensions

De extensions komen net als de vorige keer in een luxe verpakking en de levering was weer super snel! Ik ben echt onder de indruk hoe snel de levering is. Binnen 3 dagen had ik de clip-in extensions in huis! Omdat ik mijn haar (toen had ik nog langer haar) net bruin had gekleurd, koos ik voor kleur 4. Deze kleur is honing bruin en heeft een goude gloed. De kleur was lichter dan mijn eigen haar dus ik heb ze uiteindelijk een paar tintjes donkerder gemaakt. Na het verven was de krul nog steeds erg mooi en het haar was nog lekker zacht.

Kurly Klips Mermaid Spirals

De my spirals hebben een losse spiraal vormige krul en zijn vrijwel met iedere krulpatroon te matchen. Als je een ander krultype heb zou je je haar wel moeten twisten zodat het goed bij het haar past. Als je een kleinere krul hebt kun je ook kiezen voor de my fro variant. De Mermaid Spirals zijn in vergelijking met de Mermaid Fro een stuk zachter en gladder van textuur. Deze krul raakt minder snel in de klit en je kunt het makkelijk uitkammen. De my spirals zijn ook een stuk langer omdat de krul losser is. Voor deze review heb ik de spirals regelmatig in gehad. De kwaliteit is net als de my fro variant erg goed! Er is weinig haaruitval en dat is zeker niet onbelangrijk bij clip-in extensions.

Op de onderstaande foto zie je links de normale krulpatroon en rechts zie je krullen die zijn gemaakt met een krultang.

Kurly Klips My Spirals Review

De clip-ins zijn te bestellen via de website van Kurly Klips. Je kunt er betalen met een credit card of met paypal. Zie hier mijn vorige en uitgebreider review over de Kurly Klips.

Scroll To Top