Now Reading
Winnen: 5x Een Tegoedbon Van €20 Voor MyHairShop.nl

Winnen: 5x Een Tegoedbon Van €20 Voor MyHairShop.nl

Het is nog niet eens december en de cadeaus vliegen je bij Curly Hair Talk al om de oren. Voor de liefhebbers van haarproducten heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk 5x een tegoedbon van €20,- verloten die je vrij kunt besteden bij MyHairShop.nl.

review-shea-moisture-producten

Wij curly girls hebben nooit genoeg haarproducten. Althans dat denken we. Er is altijd wel iets nieuws wat we willen proberen en we zijn altijd opzoek naar onze holy grail producten. Myhairshop.nl maakt het voor veel krullenbollen makkelijk. Ze hebben een groot assortiment haarproducten voor krullend/kroeshaar. Ze hebben ze o.a. producten van Kinky Kurly, ORS, Miss Jessie’s, Cantu en de complete Shea Moisture lijn, inclusief haarverf en make up. De prijzen in deze webshop ligt lager dan de meeste winkels en daarom is dit 1 van mijn favoriete (web)shops om haarproducten te kopen. Naast de aantrekkelijke prijzen is de levertijd erg snel! Je hebt de producten binnen 1 werkdag in huis.

My Hair Shop

 

Wil jij kans maken om 1 van de 5 tegoedbonnen t.w.v €20 te winnen. Wordt dan lid van de Facebook pagina van My Hair Shop en laat hier of op onze Facebook pagina weten dat je mee doet. Als jij 1 van de gelukkige winnaressen bent krijg je maandag 23 november een reactie op de comment die je hebt achtergelaten.

View Comments (15)
Scroll To Top