Now Reading
WIN: Curly Hair Talk Goodiebag t.w.v €115

WIN: Curly Hair Talk Goodiebag t.w.v €115

Het is weer tijd voor een leuke winactie! Deze keer kun je een Curly Hair Talk goodiebag winnen t.w.v 115. Het pakket zit vol met lekkere haarproducten en andere leuke dingen!

Goodie Pakket

De inhoud van de goodiebag:

– Sheamoisture Raw Shea Butter Moisture Retention Shampoo

– Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner

– Eco Styler Curl & Wave Styling Gel

– Jane Carter Wrap & Roll

– Andrelon Oil & Care Kroescontrol Creme

– Andrelon Oil & Care Anti-Klit Spray

– John Frieda Frizz-Ease Hair Serum

– Beauticology Body Wash, Body Butter & Lip Butter in een schattige bath tub

– L’Oreal Color Riche Nagellak 106 Versailles Gold & 210 Shocking Pink

– Leuke armband goudkleurig/mint

– Kam met wijd uitstaande tanden

– Bobbypins/ Schuifspeldjes

– Toilettasje

– Testers van Mixed Chicks, Curls Unleashed & Miss Jessie’s

Hoe kun je dit pakket winnen:

 • Like Curly Hair Talk op Facebook 
 • Deel dit bericht
 • Laat hier een comment achter waarom jij de goodiebag moet winnen. Het mag gewoon simpel zijn het gaat er meer om dat ik dan weet wie er meedoet. Je kunt een comment achterlaten via facebook comments onderaan deze pagina of via de normale comments met je emailadres (die is niet zichtbaar voor anderen).
 • Om extra kans te maken kun je Curly Hair Talk ook volgen op Twitter

De winnaar wordt 27 januari bekend gemaakt via de Facebook pagina en de winnaar krijgt ook een email/privebericht.

 

View Comments (26)
 • Super leuk goodiebag, ik ben steeds opzoek naar een goed product voor mijn haar… in deze goodiebag is genoeg keuze! 😉 dus ik zou hier zeker heeeel erg blij mee zijn. Groetjes

 • Jullie site nog maar net ontdekt, en al favoriet!
  Mijn meisjes hebben zeer mooie krulletjes, maar ze moeten verzorgd worden!
  Daar ik nog niet te juiste producten gevonden heb, staan we dus nog open voor alle suggesties…Dit pakketje zou ons de nodige suggesties kunnen geven?

 • Ik ben al 10jr aan het genieten van mijn krullen en de goodiebag zitten een aantal producten die op mijn wishlist staan!!!

 • Mijn ooit zulke mooie krullen zijn totaal hun Mojo kwijt! Zou ze graag weer willen zien en er mee pronken want mooi dat zijn die krullen van ons allemaal!

 • Omdat ik back to natural wil na een aantal slechte chemische behandelingen voor mn haar en ik niet meer weet welke producten ik moet gebruiken, i really need this!!!

 • Zou het heel fijn vinden omdat door het kleuren en stijlen van m’n haar het erg dood is geworden en ik nu bezig ben het weer gezond te krijgen. Verder ken ik veel van deze producten niet en ben er erg benieuwd naar!

 • Ik ben pas mijn natural hair journey begonnen en ik vind het altijd spannend en leuk om weer nieuwe haarproducten te proberen en te ontdekken :). Part of the journey.

 • Omdat mijn krullen eigenwijs zijn ,lijkt mij erg leuk om de goodiebag te winnen om mijn krullen te verwennen met de producten van de goodiebag.

 • Ongeveer twee jaar geleden vond mijn BC plaats @ het voormalige Scott International in Rotterdam Zuid. Na twee jaar heeft mijn haar veel meegemaakt, zon, regen, sneeuw, liefde, verdriet, maar ik kan met trots zeggen dat ik nu graag als Miss Messy Fro door het leven ga! Maar zelfs deze Messy Fro moet soms even getemd worden…en dat gaat het beste met nieuwe producten waar ze zo vrolijk van wordt!
  Curls, love and peace my friend ~

 • Ik doe mee! Omdat er meerdere producten in zitten die al op mijn wishlist staan en dit de perfecte kans is om die te proberen en zo de juiste combinatie voor mijn krullen te vinden!

 • Omdat ik als moeder met zelf stijlhaar, een dochter heb met een prachtige bos 3b krullen, niet wil dat zij erbij loopt als sommige kindjes waarbij duidelijk te zien is dat de moeder geen raad weet met het haar! Sinds ik deze blog ken is mijn kennis al zo gegroeid en kan ik andere curly kids tips geven! Thanks daarvoor!

 • Omdat ik vanaf het begin jouw website al volg. Ik ben weg van jouw artikelen en ben door alle verkregen informatie hieruit nu al een jaar alleen maar naturlijke producten voor mijn haar aan het gebruiken. Deze goodiebag brengt daar een mooie bijdrage aan. Keep up doing your thing!!

 • Helaba, ik doe zeker met alle plezier van de wereld mee, want dit is echt een zalige goodiebag!! Vooral omdat er zowel voor mezelf als voor mijn moeder wat wils inzit : ik heb geen krullen en wil er al mijn hele leven hebben, terwijl mijn moeder’s haar krult van in de wortel, iets wat ze ontzettend vervelend vindt…maar waar ze zich (gelukkig) bij heeft neergelegd, al mag ze haar krullen iets meer in de verf zetten, als je het mij vraagt!

 • Kan het heel goed gebruiken want zeker sinds het begin van mijn zwangerschap is er niets met mijn haar te beginnen…

 • Dit is precies wat ik nodig heb. Ben bezig met mijn scriptie en ik zit vaak letterlijk met mijn handen in mijn (afro) haar!! Door al dat scriptie leed kan mijn haar wel heeeeeel wat liefde en zo’n geweldige goodiebag gebruiken.

 • Hi,

  Is de Shea Moisture moisture retention shampoo ook geschikt voor haartype 1/2 (Europees/Arabisch haar)?

Scroll To Top