Now Reading
Win 2 Kaartjes Voor De Musical Dreamgirls

Win 2 Kaartjes Voor De Musical Dreamgirls

Ben je net als ik groot fan van de film Dreamgirls en wil je de musical ook graag zien? Dit kan want ik geef 4×2 kaartjes weg voor de musical Dreamgirls op 1 mei in het De La Mar theater in Amsterdam!

Musical Dreamgirls

Vanaf 1 mei is Dreamgirls terug op de planken en dat moet natuurlijk gevierd worden met een winactie. Berget Lewis, Carolina Dijkhuizen en Aicha Gill spelen de hoofdrollen in deze musical dus je kan ervan uitgaan dat dit een spetterende avond wordt.

Ik ben er zelf ook en heb heel veel zin in deze avond! Wil jij 1 mei ook met een vriend of vriendin naar deze musical? Laat dan even een berichtje achter en wie weet win jij deze prijs. De winnaars worden a.s woensdag 22 april bekend gemaakt!

View Comments (15)
 • Ik zou zooooooo graag dream girls willen gaan same met mijn vriendin Ona 🙂

 • Oooh waauw! Dit zou ik zo graag willen winnen, gezellig met de familie!

 • Ik zou echt willen gaan heb de film zo vaak gekeken en zou zo graag het op deze manier willen zien!! Samen met een vriendin!!!

 • Wow, wat een leuke actie! Ik zou heel graag willen winnen. Ik ben bijna jarig en dit zou een supercadeau zijn…

 • Ik ben nog nooit naar een musical geweest maar de film kijk ik keer op keer op tv en ik geniet iedere x weer dus het is tijd hoor sooooo
  pick me pick me!!!!!!!

 • Ik zou heeel graag winnen omdat ik zo graag weer eens wat leuks zou willen doen samen met mn vader en we het er al over hadden dat we zo graag naar deze musical willen..

 • Heel graag. Eindelijk weer eens de hort op met mijn “soulsister” Brigitta

 • Dat is een hele leuke actie van u. Graag zou ik deze musical willen bekijken met een vriendin.

 • Leuk voor een gezellig avondje uit met mn moeder 🙂 We hebben de film samen al zeker 10 keer gezien hahah

 • Ik zou heel graag met mijn moeder naar deze musical willen gaan. Ze is 4mei jarig maar brengt deze dag (door een operatie) in het ziekenhuis door met mij. Op 1 mei ga ik met haar uit eten en dit zou een prima afsluiting zijn van een gezellige dag. Wij duimen enorm hard mee om met jou mee te kunnen om te genieten van deze mooie musical.

 • Ik zou heel graag willen gaan met mijn moeder. Ik ben nog nooit naar een musical geweest en ben nog niet ‘uit’ geweest sinds ik 7maandjes moeder ben geworden. Zou echt super zijn!

 • De maand december kwam mij niet uit….maar gaan wil ik ZEKERRRRRR!! I WANT 2 SEE YA’LL LIVE…

 • Ik zou hier heeeeel graag heen willen met mijn beste vriendin. We hebben de film vroeger ontzettend vaak gezien. Inmiddels zijn we nu beide moeder geworden en is de tijd om samen leuke dingen te doen even wat verminderd.

Scroll To Top