Now Reading
Tropic Isle Living Jamaican Black Castor Oil

Tropic Isle Living Jamaican Black Castor Oil

We kennen allemaal de normale castor olie ook wel wonderolie genoemd, die helder geel van kleur is. Maar wisten jullie dat er ook Jamaicaanse black castor olie bestaat, die donker is van kleur? Ik testte de Jamaican Black Castor oil (JBCO) van Tropic Isle Living en ik vraag mezelf nog steeds af waarom ik deze castor olie niet eerder heb geprobeerd.

castoroie1

Jamaicaanse castor olie wordt verwerkt op de traditionele manier. De biologische zaden worden handmatig geroosterd en gemalen. Vervolgens worden de gemalen bonen gekookt om er de 100% zuivere, donker bruine, biologische olie uit te krijgen.

Wat is het verschil tussen de gewone castor olie en de Jamaicaanse castor olie?

Het verschil is de manier waarop de olie is verwerkt. In vergelijking met de gewone castor olie zijn de bonen langer geroosterd zodat er meer minderalen (asgehalte) vrijkomt. Meer asgehalte verhoogt de efficiëntie van de olie.

Waarvoor kun je Jamaican black castor olie gebruiken?

– Stimuleren van de haargroei

Veel mensen gebruiken de Jamaican black castor olie om de haargroei te bevorderen. Het is bewezen dat het de bloedstroom naar de haarfollikels vergroot. Je kunt je hoofdhuid heel makkelijk masseren met deze olie.

– Het behandelen van droog haar

Omdat Jamaican black castor olie rijk is aan vitamine E en omega 9- vetzuren, is het ook goed voor de behandeling van droog en beschadigd haar. Je kunt de olie als hot oil treatment gebruiken of als sealer. Je zult ook merken dat je haar een mooie gezonde glans krijgt.

– Versterken van het haar:

Castor olie voorkomt haaruitval en gespleten haarpunten. Elke haarstreng wordt dus sterker met de toepassing van Jamaican black castor olie.

Lees hier meer over de goede eigenschappen van castor olie: Mooi en gezond haar met castorolie

castorolie2

Ik heb beide castor olie in huis en op dit moment vind ik de Jamaican Black Castor Oil iets fijner dan de normale. De Jamaicaanse castor olie is lichter en minder dik. Doordat het minder dik is, absorbeert het sneller. De geur van de Jamaican black castor oil is ook wat milder dan de normale castor olie. Op het internet lees je heel veel goede verhalen over de Jamaicaanse castor olie en ook ik ben erg tevreden.

De Tropic Isle Living Jamaican Black Castor oil is 100% natuurlijk en te koop bij: www.supernaturals.nl

 

View Comments (2)
Scroll To Top