Now Reading
Stretch Je Haar Zonder Hitte Met De Banding Methode

Stretch Je Haar Zonder Hitte Met De Banding Methode

Elke persoon met krullend en kroeshaar heeft last van shrinkage. De ene heeft het erger dan de andere. Zodra je krullen zijn opgedroogd lijkt je haar een paar centimeter korter. In dit filmpje laat ik zien hoe ik mijn haar stretch met de banding methode. Ik doe dit meestal 1x per week. Je kunt dit doen op droog en nat haar.

http://www.youtube.com/watch?v=-oG2Ndxl430

View Comments (4)
  • Ik vind het mooi hoor! Deze methode s ideaal en denk ook sneller gedaan. Zelf maak ik knotjes of twists als k wil dat mn haar de volgende dag niet meer zo gekrompen is. Ben k wel een poos mee bezig

    • Dank je wel! Bantu knots en twists helpen inderdaad ook goed bij het stretchen van je haar. Alleen veranderd dat je krultype een beetje en het duurt idd langer.

  • Goede tip! Ga ik bij de volgende wasbeurt proberen. Als ik mijn haar was is mijn haar de volgende dag erg gekrompen, dus het proberen waard. Kan ik gewoon mijn haar kammen en leave in conditioner in doen voordat ik deze methode toepas op mijn haar? 🙂

    • Ja je kan je haar gewoon kammen voordat je de methode toepast. Het hangt wel een beetje af van je haartype. Als je bijvoorbeeld losse krullen hebt wordt je haar steil als je het eerst gaat kammen. Deze methode kun je ook op nat haar doen.

Scroll To Top