Now Reading
Review: Yes To Carrots

Review: Yes To Carrots

De producten van Yes To Carrots bestaan al een tijdje maar toch had ik nooit echt de behoefte om de producten te proberen. Tot een paar weken geleden! De producten waren in de aanbieding dus ik dacht waarom ook niet! Ik heb de Yes To Carrots Nourishing Shampoo en de Yes To Carrots Pampering Conditioner getest. Beide kosten €8,99 per stuk en zijn o.a verkrijgbaar bij De Tuinen.

Yes to carrots 5

De producten van Yes To zijn 97% natuurlijk. Ze geloven in de kracht van natuurlijke producten. Daarnaast gaat een deel van de inkomsten naar het Yes To Seed fonds. Naast Yes To Carrots haarproducten hebben ze ook Yes To Tomatoes en Yes To Cucumbers.

Yes to Carrots 2

Wat direct opvalt is dat de flessen vrij groot en zwaar zijn. Er zit maar liefst 500 ml in een fles. Erg prettig voor mensen met veel haar op hun hoofd 🙂

Yes To Carrots Shampoo:

Yes to carrots 4

De Nourishing Shampoo reinigt, voedt en hydrateert je haar en hoofdhuid. Het revitaliseert en beschermt waardoor je lichte, weelderige lokken krijgt. Diervriendelijk, 99 % natuurlijk, Petroleum, SLS en parabenen vrij.

Veel mensen weten het niet maar wortel olie is erg goed voor huid en haar. Wortelolie is rijk aan vitaminen A, C, E en beta – caroteen. De vitamine A en E zijn in combinatie met de beta – caroteen de sleutel tot hydraterende eigenschappen. De voordelen eindigen niet bij moisturizen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor haargroei wordt gestimuleerd. Het versterkt je haar en beschermt het tegen harde stoffen van het weer, vervuiling enz.

De Yes To Carrots shampoo is een milde shampoo zonder harde sulfaten en andere chemische dingen. Het schuimt heel veel maar laat je haar niet al te droog en schoon aanvoelen. De geur vind ik nogal apart. Ik had verwacht dat het naar wortelen of fruit zou ruiken maar het ruikt naar babypoeder. Het is geen nare geur maar lekker is anders. Gelukkig rook ik de geur niet meer nadat ik mijn leave in conditioner had aangebracht.

ingredienten shampoo

Op de ingrediënten van de shampoo heb ik eigenlijk niks aan te merken. Wat ik wel grappig vind is dat er op de verpakking 97% natuurlijk staat en op de website 99%. Het maakt verder niks uit maar vond het wel apart. Er staat dat er geen SLS inzit en dat klopt. Wel zit er een milde sulfaat in met de naam Coco-sulfate. Deze sulfaat bevat geen schadelijke stoffen en irriteren de huid niet. Deze sulfaat wordt toegevoegd om het product te laten schuimen en dat deed de shampoo heel erg! Ik heb verder niks te klagen over de ingrediënten. Er zit grapefruit extract, carrot oil, granaatappel extract en aloë vera sap in. Deze ingrediënten zijn erg goed voor ons haar!

Yes To Carrots Conditioner:

Yes to carrots 3

De Pampering Conditioner hydrateert, verzacht, maakt glad en temt zelfs de wildste lokken. Diervriendelijk, 99 % natuurlijk, Petroleum, SLS en parabenen vrij.

De Yes To Carrots conditioner vind ik erg prettig. Je hoeft er niet veel van te gebruiken om je haar goed te kunnen uitkammen. De conditioner heeft een goede slip en je haar voelt echt zacht na het gebruik van deze conditioner. De geur is hetzelfde als de shampoo. Het heeft dus een babypoeder geur die niet te lang blijft hangen.

ingredienten conditioner

Op het internet lees ik steeds dat deze conditioner dimethicone bevat maar op de ingrediënten lijst van mijn fles wordt het niet vermeld. Ik ga er dus vanuit dat ze de formule hebben aangepast en dat er geen siliconen meer inzitten. Erg fijn! De conditoner bevat uiteraard ook carrot oil, aloë vera juice, grapefruit extract en granaat appel extract.

Yes to dop

Beide flessen hebben een makkelijke dop die je open en dicht kunt klikken. Als je de flessen mee wilt nemen hoef je dus niet bang te zijn dat ze gaan lekken.

Yes to Carrots 6

Conclusie:

Voor een natuurlijk product met een inhoud van 500 ml vind ik €8,99 persoonlijk niet duur. De shampoo bevat geen slechte sulfaten en dat vind ik dus al een grote plus. Verder hebben de producten moisturizende ingrediënten die erg goed zijn voor krullend haar. De conditioner geeft goede slip en maakt het uitkammen van je haar makkelijk. De geur van de producten vind ik wel iets minder maar het is niet zo erg omdat je meestal een leave in of styling product gebruikt. De geur van de shampoo en conditoner is makkelijk te overtreffen. Ik ben dus zeer tevreden over deze producten en kan ze zeker aanraden!

Heb jij deze producten wel eens gebruikt?

View Comments (10)
Scroll To Top