Now Reading
Pearl Your Lifestyle Event

Pearl Your Lifestyle Event

Afgelopen weekend vond de 2e editie van het Pearl Your Lifestyle Event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je benieuwd naar wat er allemaal te doen was? Deze keer was ik erbij en ik heb een klein verslagje geschreven over het event.

pearl your lifestyle event

Pearl Your Lifestyle Event is een Urban lifestyle beurs met een unieke beleving voor de hippe trendy man en vrouw. Pearl staat erom bekend dat het verschillende culturen onder één dak samenbrengt. Daarnaast gaat Pearl voor een beleving waarbij je je verborgen talenten ontdekt en waar entertainment erg belangrijk is.

Er zijn 6 verschillende pleinen (Beautyplein, Healthplein, Fashionplein, Blackhairplein, Food & Drinkplein en een Lifestyleplein), aan elk plein zijn activiteiten gekoppeld zoals de bekende fashion shows, veiling met leuke items, Miss en Mr Pearl verkiezing en nog veel meer. De hal van de jaarbeurs wordt omgetoverd tot een stijlvolle hal met bijna 3000m2 aan stands en workshopplaatsen.

[line]

Wij zijn begonnen op het beautyplein waar je verschillende soorten beauty stands kon vinden. Ik had verwacht dat er meer make-up stand zouden zijn, maar ik heb er helaas niet zoveel gezien. Bij de make-up stands die er waren kon je je laten opmaken door een visagist. Er waren verschillende merken die allerlei crème’s en andere beauty verkochten maar er was vooral veel wellness te zien. Er waren ook stands waar je een huidanalyse kon laten uitvoeren. Erg handig als je niet weet of je een vette, droge of gemengde huid hebt.

pearlevent 6

pearlevent 7

pearlevent 10

pearlevent 2

pearlevent1

pearlevent 5

Op het blackhairplein kon je verschillende stands vinden waar je haarproducten kon kopen. Bij sommige stands was het mogelijk om een workshop te volgen. Ik moet zeggen dat ik wel meer had verwacht van het blackhairplein. De keuze aan verschillende producten was heel klein maar het is natuurlijk geen hair event.

pearlevent 8

pearlevent 12

Op het foodplein kon je gedroogd fruit kopen maar ook meelwormen en sprinkhanen. Ik durfde de meelwormen en sprinkhanen niet te proberen maar volgens de andere meiden was het heerlijk! Zou jij het eten? Naast de meelwormen kon je ook champagne rosé kopen.

pearlevent 3

pearlevent 4

pearlevent 11

Op Het fashionplein waren verschillende stand die mode verkochten. Jassen, tassen, bodywraps, sieraden en nog veel meer. Helaas zijn mijn foto’s van de fashionplein mislukt dus ik heb alleen een foto van deze urban sieraden. Leuk als je van over de top houdt.

pearlevent 20

Op het healthplein kon je veel detox spullen kopen zoals aloë vera drinks maar je kon er ook een massage krijgen om heerlijk te ontspannen.

pearlevent 15

Op het lifestyleplein kon je verschillende dingen doen zoals tarot kaarten laten leggen, een foto van je aura laten maken of zelf in de photoboot stappen.

pearlevent 16

pearlevent 17

pearlevent by darren fotografie

pearlevent 13

pearlevent 22

Verder waren er op de main stage diverse optredens en fashion shows. Ik vond het erg leuk om de verschillend fashion shows te zien en de dansshows waren ook leuk! Er werden op het gehele event ook verschillende workshops gegeven. Er was van alles te doen en te zien. En als je trek had kon je er ook lekkere hapjes eten!

Zie hier een mini compilatie van een paar van de fashion shows en de optredens.

https://www.youtube.com/watch?v=oVk5JiXvhF0&feature=youtu.be

Ben jij naar het Pearl Your Lifestyle Event geweest en wat vond je er van?

Scroll To Top