Now Reading
Nieuwe Haarproducten Bij Kruidvat

Nieuwe Haarproducten Bij Kruidvat

Een tijdje geleden had ik op Facebook een bericht geplaatst over de SheaMoisture Curl Enhancing Smoothie die nu bij Kruidvat te koop is. Ik ben erachter gekomen dat ze veel meer producten voor krullend haar hebben!

kruidvat

Deze producten waren vorig jaar alleen nog online of in black hair winkels te koop. Ik verkocht de SheaMoisure producten 1,5 jaar geleden zelf ook in mijn webwinkel (die ik sinds een paar maanden geleden niet meer heb). Er was heel veel vraag naar de SheaMoisture en het aanbod was erg klein. Kruidvat heef daarop ingespeeld en verkoopt nu dus de SheaMoisture en nog veel meer producten voor krullend haar.

Ik ben blij dat je de producten nu kunt kopen bij een drogisterij want dat is erg handig als je even snel iets nodig hebt! Deze producten zijn vooral geweldig voor dikkere krultypes! De meeste bevatten weinig troep en de SheaMoisture Curl Enhancing Smoothie is zelfs volledig natuurlijk. De SheaMoisture is samen met de Mixed Chicks mijn favoriet.

Heb jij deze producten al gespot bij Kruidvat?

View Comments (2)
 • Hoi,
  Ik heb al enkele van deze producten in de Kruidvat filiaal gespot. Ik heb ik een paar producten van het merk Showtime gezien. Ik heb zelf een haarwax gekocht, alleen twijfel ik nog over de ingrediënten. Ben jij bekend met dit merk?
  Dit zijn de ingrediënten van de haarwax:
  Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogented Castor Oil, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Methylparaben, Parfum, Caramel, 2-Bromo-2Nitropropane-1,3-Diol, Benzyl Salicate, Limonene, Eugenol, Linalool, Geraniol, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene, Butylphenyl Methylpropional, Carboxaldehyde, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Cl 14720, Cl 14700, Cl 19140, Cl 17200.

  Zou je deze haarwax zelf gebruiken?

  • Hoi,

   Ik ben bekend met het merk. De ingrediënten zijn niet slecht hoor, deze komen vaak voor in wax producten. Het zijn vooral geurstoffen en ingrediënten die de wax dik houden.

Scroll To Top