Now Reading
L’Oréal Préférence Pure Ruby

L’Oréal Préférence Pure Ruby

Een tijd geleden had ik mijn haar blond gemaakt en ben daarna weer terug gegaan naar bruin. Ik had mezelf beloofd mijn haar niet meer te kleuren, maar ik zou mezelf niet zijn als ik dat ook echt deed. Ik wilde al een tijdje een rode kleur proberen en gisteren heb ik mijn haar rood geverfd met de L’Oréal Préférence 4,66 Pure Ruby!

DSCN0504

Pure ruby is een intens donker rode kleur.

Wat L’Oréal zegt over de haarkleur:

De combinatie van het nieuwe Hi-Shine Elixer en de legendarische langhoudende kleurdeeltjes van Préférence, onthullen een intense kleur met absolute glans.

Een vurig en levendig rood die uw natuurlijke haarkleur doet opleven. Past geweldig bij alle huidtinten.

DSCN0501

Om eerlijk te zijn was ik een beetje bang om dit zelf te doen, omdat een kleur zoals rood verkeerd kan uitpakken. Ik verf mijn haar altijd zelf en daarom heb ik besloten het gewoon te proberen. Mijn uitgroei van ongeveer 8 cm was nog nooit geverfd en de rest was meerdere malen ontkleurd en geverfd. Het was dus een verassing of het zou pakken op mijn uitgroei. Gelukkig is het goed gegaan en ik ben erg tevreden met de kleur. Mijn haar is exact hetzelfde geworden als de afbeelding bij donker haar. Ik heb 2 pakken gebruikt maar had het ook met 1 pak kunnen redden.

 

DSCN0513

In het doosje zitten 2 flacons waaronder een devloper crème en de kleur. Er zit ook een Hi-shine Elixer bij. De Hi-shine Elixer is een olie die je ook in het flesje moet mengen. De olie zorgt ervoor dat de kleur een mooie glans krijgt. Verder zit er een gebruiksaanwijzing, handschoenen en een conditioner bij.

DSCN0506

De conditioner gebruik je na het kleuren en zorgt ervoor dat je kleur meer glans krijgt en dat de kleur langer blijft zitten. Het is een 6 weekse treatment die je 1 maal per week moet aanbrengen. Nou ik kan je vertellen, ik heb een hele tube voor m’n haar gebruikt dus 6 weken gaat niet lukken. Na de conditioner heb ik mijn eigen conditioner gebruikt omdat ik mijn haar toch wat stroef vond aanvoelen.

Haarkleur

Ik had hier last van mijn ogen dus let niet op mijn kleinere linkeroog 🙂 De onderste foto heeft een filter dus de kleur lijkt wat roder en feller. In het echt is het net als de verpakking, ik noem het burgundy red. Ik ben erg blij en zeer benieuwd hoe lang deze kleur mooi blijft.

Verf jij je haar? Lees meer over het kleuren van je haar: Het Kleuren Van Krullend En Kroeshaar

Nandine

 

View Comments (5)
Scroll To Top