Now Reading
Winnen: 2 toegangskaarten voor het Pearl Lifestyle Event

Winnen: 2 toegangskaarten voor het Pearl Lifestyle Event

25 en 26 oktober is het Pearl Lifestyle Event in de Jaarbeurs Utrecht er weer en ik mag 2 kaartjes verloten! Pearl is een event voor de moderne vrouw, die van beauty, fashion, muziek en lifestyle houdt. Er zijn modeshows, beauty stands, workshops, muziek en nog veel meer.

Pearl
Wat is het Pearl Event?

Pearl Your Lifestyle Event is een Urban lifestyle beurs met een unieke beleving voor de hippe trendy man en vrouw. Pearl staat erom bekend dat het verschillende culturen onder één dak samenbrengt. Daarnaast gaat Pearl voor een beleving waarbij je je verborgen talenten ontdekt en waar entertainment erg belangrijk is.

Wat is er te doen?

Er zijn 6 verschillende pleinen (Beautyplein, Healthplein, Fashionplein, Blackhairplein, Food & Drinkplein en een Lifestyleplein), aan elk plein zijn activiteiten gekoppeld zoals de bekende fashionshows, veilingen met leuke items, Miss en Mr Pearl verkiezing en nog veel meer! De hal van de jaarbeurs wordt omgetoverd tot een stijlvolle hal met bijna 3000m2 aan stands en workshop plaatsen.

Pearl1

Activiteiten

Diverse optredens, geweldige hippe fashionshows, veiling voor het goede doel, de Miss en Mr Pearl verkiezing en nog veel meer leuke activiteiten die je niet mag missen.

Workshops

Ook dit jaar zijn er weer genoeg inspirerende en vooral leuke workshops te volgen. Meld je op tijd aan om teleurstelling te voorkomen!

Blackhair

Ontdek de nieuwste blackhair en beauty producten! Laat je adviseren over de verzorging van kroes en krullend haar in diverse workshops.

Beauty

De nieuwste verzorgingsproducten en de laatste trends op het gebied van schoonheid en verzorging. Laat je opmaken door visagisten.

Fashion

De laatste fashiontrends op het gebied van kleding, accessoires, pumps, sneakers etc. vind je hier van zowel nieuwe als de bekende merken.

Lifestyle

Ontdek en beleef de nieuwste trends op het gebied reizen, interieur, fashion en de mooiste en nieuwse hebbedingetjes. Laat je inspireren!!!

Food&Drink

Ontdek en proef de nieuwste en lekkerste recepten, koop de lekkerste kruiden,multiculturele snacks en drankjes en krijg heerlijke kooktips.

Health

Vind hier alles op het gebied van innerlijke verzorging en een gezonde levensstijl. Krijg tips over gezonde voeding, afvallen en beweging.

Wil jij ook naar het Pear Event? Je kunt tot vrijdag a.s 2 kaartjes winnen!! Je kunt meedoen via de facebook pagina. Om de kaartjes te winnen moet je uiteraard lid zijn van de facebook pagina van CurlyHairTalk. Deel het bericht en je doet mee! De winnaar wordt vrijdag 3 oktober bekend gemaakt op de facebook pagina.

Heb je niks gewonnen dan kun je uiteraard voor 14,95 een kaartje kopen via http://pearlevent.nl

Scroll To Top