Now Reading
Au Rebelle Haarproducten

Au Rebelle Haarproducten

11 en 12 oktober is Au Rebelle in Nederland met een pop up shop! Het merk komt uit Amerika en verkoopt natuurlijke haarproducten voor alle soorten kultypen. Omdat je de producten in de shop voor een leuke prijs en zonder dure verzendkosten kunt kopen heb ik een paar producten getest.

DSCN0569

Au Rebelle voorheen Au Naturals is een lijn met natuurlijke haarproducten voor krullend haar. De producten zijn bedoeld voor alle soorten krultypen. De producten zijn te koop via hun eigen website. Au Rebelle heeft mij 4 producten toegestuurd om te testen en ik zal over alle 4 mijn eerlijke mening geven.

– Carrot Leave In Conditioner 13 dollar (€10,31)

– Carrot Hair Lotion 13 dollar (€10,31)

– Carrot Sealing Oil 14 dollar (€11,10)

– Just Water 9 dollar (€7,13)

DSCN0561

Carrot Leave In Conditioner:

Leave in

De Carrot Leave In Conditioner is een dunne crème die best waterig is. Op de verpakking staat dat het een lichte dagelijkse moisturizer is die je haar niet zwaar maakt. Het is ook geschikt voor gekleurd en beschadigd haar. Als je dik haar hebt, raden ze aan om dit product te gebruiken in combinatie met de Carrot Hair Butter.

Normaal gesproken ben ik niet zo een fan van dunne leave in conditioners omdat ik altijd het gevoel heb dat ik een dikke crème nodig heb, maar deze conditioner moisturized mijn haar prima, hoe dun het ook is! Het maakt je haar zoals op de verpakking staat, niet zwaar en het voelt niet vettig aan. De geur van dit product is heerlijk! Het ruikt naar caramel toffee. De ingrediënten zijn allemaal puur natuur dus dat is helemaal geweldig!

Carrot Hair Lotion:

Hair Lotion

De Carrot Hair Lotion is dikker dan de Leave In Conditioner maar het verzwaard je haar niet. Deze haarlotion kun je ook als leave in gebruiken. Het helpt gespleten haarpunten te voorkomen en maakt je haar sterker en gezonder. Het is rijk aan vitamine A,C,E & K.

In deze haarlotion zitten dezelfde ingrediënten als de leave in conditoner alleen zit er ook olijfolie en shea butter in. Deze haarlotion is dus perfect als je wat dikker haar hebt. Je zou misschien denken dat het een vettig product is, maar dat is het totaal niet. Het is erg licht en totaal niet vettig. De haarlotion heeft dezelfde geur als de leave in.

Carrot Sealing Oil:

Sealing Oil

De Carrot Sealing Oil is geschikt om je haar na het aanbrengen van de leave in te sealen. Je haar krijgt een mooie glans en de ingrediënten zijn volledig natuurlijk. De oliën die er in zitten zijn Carrot oil, Castor olie, Olijf olie, Rice bran oil (rijstolie) en Seabuckthorn olie (Duindoorn olie). Seabuckthorn olie bevat omega 3 , 6 , 7 en 9 en vitaminen A , C , D , B , E & K. De olie verbeterd de gezondheid van het haar en geeft het een natuurlijke glans.

Just Water:

Just Water

Deze hair mist is ideaal voor het refreshen van je krullen, twists of braids. Het bevat Aloe vera sap, rozen water en groene thee.

Resultaat:

IMG_4605

Conclusie:

Ik kende de producten niet en wist dus ook niet wat ik moest verwachten. Ik heb alle producten gebruikt en ik ben er zeer tevreden over. Het doet eigenlijk alles wat het zegt! Mijn haar voelde erg zacht, moisturized en het werd niet zwaar. De caramel geur van deze producten is ook heerlijk! Ik ben dus zeer tevreden en ga ook zeker naar de pop up store om meer van deze en nog wat andere producten in te slaan! Deze producten zijn ook zeer geschikt voor de LOC methode.

Wil je ook naar de shop in Amsterdam?  Reserveer dan alvast gratis een plekje.

Shop

 

View Comments (5)
Scroll To Top