Now Reading
Kurly Klips Clip In Extensions

Kurly Klips Clip In Extensions

Een tijdje geleden schreef ik over hair extensions die niet van echt zijn te onderscheiden en ik heb ze gevonden! Afgelopen maand kwam ik Lana de eigenaresse van Kurly Klips tegen. Ze was helemaal vanuit Amerika gekomen om haar clip ins in Europa te promoten en dat vond ik erg tof! Zij stuurde mij twee bundels van de clip ins om te proberen and i love it!!

Kurly Klips 3

Clip ins zijn erg handig als je aan het transitioneren bent van relaxed haar naar je natuurlijke haartextuur, zo kun je alvast wennen aan je natuurlijke haar. Clip ins zijn ook erg leuk en handig als je net als ik wat langer of voller haar wilt.

Kurly-Klip-Hero-Lana

Kurly Klips bestaat sinds 2013 en is bedacht door Lana. Lana heeft in het verleden slechte ervaringen (wie niet) gehad met kappers waardoor ze zocht naar extensions die je makkelijk in en uit je haar kunt klippen. Ze kon geen clip ins vinden die bij haar haartextuur paste en daarom besloot ze dat zelf te gaan verkopen. De extensions zijn 100% remy human hair. Je kunt het dus verven, steil maken en alles wat je met je eigen haar kunt doen. Op het internet vind je veel goede reacties over hoe Lana te werk gaat. Haar klantenservice is geweldig en ze helpt je heel goed. Ik kreeg ook binnen een paar uur al antwoord op mijn vragen.

Kurly Klips 2

De extensions zijn er in twee verschillende haartexturen en drie verschillende lengtes. Je hebt de MY FRO collectie en de MY SPIRALS collectie. De MY FRO collectie is het meeste geschikt voor mensen vanaf haartype 3c. De krulletjes zijn erg klein en wanneer je er met je handen doorheen gaat heb je een fro. De MY SPIRALS collectie zijn zachtere en grotere krullen en zijn het meest geschikt voor mensen met haartype 2c tot 3c. Natuurlijk kun je beide soorten gebruiken ongeacht haartype, alleen zou je je eigen haar dan moeten manipuleren zodat het goed bij de extensions past. Mijn haartype zit precies tussen de my fro en de my spirals in dus ik besloot voor de my fro mermaid te gaan. Mermaid is het langste wat ze hebben en is gekruld 16 inch en steil 22 inch. Steil komt het haar tot aan mijn taille en ik ben 1.80 lang.

Kurly Klips 1

De clip ins komen in een mooie opbergdoos waarin je de clip ins weer makkelijk kunt bewaren. Sinds kort verzenden ze vanuit Engeland en ik had mijn clip ins daarom binnen drie werkdagen al in huis!

Kurly Klips 5

Bij Kurly Klips kun je de hair extensions ruilen als je niet tevreden bent. Een voorwaarden daarvan is wel dat de seal van de doos niet is verbroken.

Kurly Klps 4

Onderaan de doos hebt je een deurtje die je kunt opmaken. In dat gedeelte zit een sample van de clip ins zodat je kunt zien of het wel bij je haartextuur past. Echt een goede service vind ik!

Kurly Klips 6

Kurly Klips 9

Toen ik de clip ins uit de doos haalde dacht ik wow dat is veel haar. Op de foto zie je 1 bundel die waarschijnlijk deels is uitgekamd. De bovenkant van het haar is wat meer gedefinieerd dan de onderkant en de krulpatroon loopt van groot naar klein. De kleur van de clip ins zijn donker bruin, maar je kunt het verven in elke kleur die je wilt. Ik heb mijn haar een tijdje geleden zwart gemaakt en ik besloot de clip ins daarom ook zwart te verven. Dit heeft de clip ins niet anders gemaakt en ze zijn nog steeds erg mooi!

Kurly Klips 7

Één bundel bestaat uit 7 stukken. 2 grotere banen als hierboven afgebeeld met 4 clips eraan en 5 kleinere stukjes (inclusief de sample in de doos) met 2 clips. Deze kleinere stukken zijn voor de bovenkant van je hoofd. Hoeveel sets (bundels) je nodig hebt is afhankelijk van wat je wilt bereiken. Als je alleen wilt opvullen is 1 bundel al genoeg, maar wil je je hele haar doen of meer lengte, dan kun je beter voor 2 bundels gaan.

Kurly Klips Review

Op de bovenstaande foto’s zie je een wash en go. Bij de rechter bovenste foto heb ik maar 1,5 bundel in mijn haar. Ik heb het haar gewassen met lauwwarm water en uitgekamd met heel veel conditioner erin. Daarna heb ik producten gebruikt die ik ook voor mijn eigen haar gebruik. Op de onderstaande foto’s zie je links een twist out en rechts heb ik krullen gemaakt met een curling wand. Op de linker onderste foto was het haar nog bruin. Bij alle foto’s zit mijn haar er gewoon los onder.

Kurly Klips Review 1

Ik heb door de jaren heen heel wat clip in extensions gehad, maar deze vind ik tot nu toe de mooiste! Ze passen zo goed bij mijn eigen haar en de kwaliteit is erg goed. Clip ins zijn zo makkelijk! ’s Ochtends clip ik ze in mijn haar en ik ben klaar om te gaan. In de avond kun je ze erin laten en het haar twisten, maar ik haal ze eruit zodat de krullen mooi blijven en niet gaan klitten. Op deze manier kun je je eigen haar ook nog blijven verzorgen. Wat voor mij een grote plus is, is dat het haar niet uitvalt. Natuurlijk komt er haar los tijdens het wassen en uitkammen, maar voor de rest valt het niet uit en dat vind ik wel erg belangrijk bij extensions. De clip ins blijven erg goed zitten in je haar dus je hoeft niet bang te zijn dat ze eruit vliegen. Kurly Klips zijn zijn het geld echt waard en je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Wil je ook clip ins kopen, maar wil je meer informatie? Lana heeft een Youtube kanaal waar ze zelf alles uitlegt!

Hier kun je zien welke krultype je het beste kunt nemen en wat de voor-en nadelen van beide zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=uvyLblzP9Pw&spfreload=10

https://www.youtube.com/watch?v=3_KurmiXTq4&spfreload=10

De clip in extensions kosten tussen de €166 en €185 euro per bundel. De verzendkosten bedragen €9. Neem voor meer informatie een kijkje op de website  www.kurlyklips.com

Deze post bevat producten die naar mij zijn toegestuurd voor een review.
View Comments (3)
  • Hallo,
    Nou ik wilde ze bestellen. De betaling doen via Paypal. Maar je moet ook een creditkaart nummer invullen. Wat ik raar vindt als je een Paypal rekening nummer heb. Wel jammer. Zijn ze op andere manier te bestellen via Europa .

Scroll To Top