Now Reading
Essie Lente 2015 Flowerista Collectie

Essie Lente 2015 Flowerista Collectie

Bij de lente krijg ik altijd een heerlijk blij gevoel en denk ik aan prachtige bloemen, vogeltjes die fluiten en een heerlijk voorjaarszonnetje. De nieuwe lente collectie van Essie past hier perfect bij! De collectie heet Flowerista en is geïnspireerd op de bloementrend van dit seizoen.

Essie Lente 1

De kleuren uit deze collectie zijn:

Flowerista – gepassioneerde paarse dalia

Petal pushers – smoky steenroos

Blossom dandy – mintkleurige hortensia

Perennial chic – weelderige tulp

Picked perfect – klassieke amandelkleurige pioenroos

Garden variety – groenblauwe orchidee

Essie Lente 3

Essie hoort bij mijn favoriete nagellak merken omdat de formule erg goed is. De nagellak is lekker dik waardoor je niet altijd twee lagen hoeft aan te brengen. Zo doe je langer met een potje en het is makkelijk als je haast hebt. Het kwastje van de Essie nagellak is breder dan de meeste merken en dat lakt erg prettig. Ook is de nagellak vrij van DBP, Toluene en Formaldehyde.

Essie Lente 2

Vandaag laat ik jullie vier kleuren uit de nieuwe lente collectie zien.

Blossom Dandy is een mooie mintkleur die ik perfect vind passen bij de lente. De mintkleur is meer blauw dan groen en daarom heel anders dan de Essie Mint Candy Apple die wat groener is. Deze nagellak is subtiel en schattig.

Blossom Dandy

Perrenial Chic is een perzik achtige nude kleur die je misschien niet zo snel zou verwachten in een lente collectie. Ondanks dat past hij prima bij de rest van de lakjes. Een voordeel van een nude kleur is dat je het met alles kan combineren.

Perrenial Chic

Flowerista is de naam van deze lente collectie en ook van deze paars/rode plum kleur. Ik moet zeggen dat hij er in het echt wat paarser uitziet dan op deze foto. Deze kleur dekt erg goed en heeft een mooie glans. Je hebt niet eens een topcoat nodig!

Flowerista

Garden Variety is een heldere blauwe kleur die echt perfect is voor de zomer. De kleur is goed gepigmenteerd en dekt echt geweldig. Ik houd van felle kleuren die je outfit net dat beetje extra geven en deze voldoet daar helemaal aan. Bij deze kleur is het wel nodig om een goede basecoat te gebruiken anders heb je na het verwijderen nog steeds blauwe nagels.

Garden Variety

 

De Essie lente collectie is verkrijgbaar bij DA, Etos, Bol.com en Wehkamp.nl voor €9,99

Deze post bevat producten die naar mij zijn toegestuurd voor een review.
Scroll To Top