Now Reading
Kappers Gezocht

Kappers Gezocht

Elke dag krijg ik mailtjes of ik een goede krullenkapper weet. Helaas heb ik zelf niet zoveel ervaring met verschillende kappers en daarom kan ik jullie hulp goed gebruiken bij het samenstellen van een lijst.

Krullen kappers

Curly Hair Talk is opzoek naar kappers die gespecialiseerd zijn in het knippen van krullend haar en kroeshaar. Ik ben bezig met het opstellen van en lijst met namen, adressen en de website’s van de kapsalons. Het wordt ook mogelijk om openingstijden en een routebeschrijving te zien. Ken jij een goede kapper die bijvoorbeeld losse krullen of kroeshaar kan knippen? Het kan je eigen kapper zijn of die van een kennis. Het liefst alleen kappers die bijna net zo goed zijn als Shaiamiel de krullendokter ;).

Je kunt de namen doorgeven op de Facebookpagina of hier bij de reacties. Je kan me ook altijd een mailtje sturen info@curlyhairtalk.nl. Eind deze week wordt de lijst online gezet!

View Comments (3)
 • Hallo Nandine,

  Allereerst wil ik even zeggen dat ik je blog erg goed vindt. Zelf ben ik ook een (krullen) blogger, maar heb meer golvend dan krullend haar.

  Ik heb qua krullenkapper goede ervaringen met Berty’s Hairstyling in Zeist. Zij kan heel goed volgens het CurlSys systeem knippen. Voor degenen die de Curly Girl methode volgen, zij moeten wel even opletten met de gebruikte producten. Je kunt met Berty goed overleggen wat je wensen zijn, zowel op gebied van hoe je het geknipt wilt hebben, als de producten die je in je haar wilt. Ze luistert goed naar je, wat ik altijd erg belangrijk vind.

  Mijn lokale kapper is André v Haaften in Geldermalsen. Hij is geen speciale krullenkapper, maar wel een kapper die van krullen houdt en respecteert. Ook hij luistert erg goed naar je wensen en zal nooit meer van je (lange) haar afknippen als je zelf wilt. Voor een knipbeurt vraagt hij de helft minder dan de meeste (stads)kappers én hij neemt de tijd om bij lang haar ook nog eens search & destroy te doen, waardoor je haar echt een oppepper krijgt.

  Succes met je lijstje! Ik ben er erg benieuwd naar.

  Groetjes,
  Patti

Scroll To Top