Now Reading
Essence All About Chocolates

Essence All About Chocolates

Een aantal weken geleden maakte Essence bekend dat ze hun schappen gaan uitbreiden en mijn oog viel meteen op het All About Chocolates palette. Het is een kleine oogschaduw palette met 6 chocolade tinten. De vorige All About palettes waren heel snel uitverkocht en het heeft me veel moeite gekost om deze te vinden. De All About palettes met 6 kleuren zijn erg populair en kosten maar €3,59 per stuk.

All About Chocolates 3

Het is een kleine schattige palette en gemaakt van doorzichtig kunstof. De verpakking is niet erg bijzonder. Een voordeel van zo’n verpakking is dat je alle kleuren duidelijk kunt zien. Het dekseltje sluit goed dus je hoeft niet bang te zijn dat het zomaar open gaat. Bij deze palette zit geen kwastje maar voor de prijs hoef je het daarvoor niet te laten.

All About Chocolates 2

De 6 kleuren zijn op de highligters na, allemaal warme chocolade tinten die je makkelijk met elkaar kunt combineren. De kleuren van deze All About Chocolates palette zijn neutraal en dus geschikt voor een dagelijkse look, maar je kunt er ook een smokey avond look mee creëren. De textuur van deze oogschaduw is erg mooi. Ze zijn erg compact en kruimelen niet. De All About Chocolates hebben bijna allemaal shimmer. De ene glimt iets meer dan de andere.

All About Chocolates 1

All About Chocolates 5

De pigmentatie van deze oogschaduw palette vind ik erg goed voor deze prijs. Ik heb ze niet erg dik aangebracht maar zelfs op een donkere huid zijn de chocolade kleuren goed te zien.

Kleur 1: Is een matte crèmekleurige highlighter

Kleur 2 : Warme bruine kleur met shimmer

Kleur 3 Chocolade bruine kleur met een klein beetje shimmer

Kleur 4 Crèmekleurige highlighter met shimmer

Kleur 5 Bronze kleur met een lichte shimmer

Kleur 6 Donker bruine kleur met weinig shimmer

Ooglook All About Chocolates 1

 

Voor deze ooglook heb ik op mijn ooglid kleur 2 gebruikt. In de oogplooi heb ik kleur 3 gebruikt. Voor mijn buitenste hoek heb ik de donkerbruine kleur 6 gebruikt. Bij mijn browbone heb ik de highlighter kleur 1 aangebracht. Kleur 3 en 6 lopen heel mooi op elkaar over. Als je de kleuren wat dikker aanbrengt en een wing maakt met eyeliner, heb je een super mooie smokey eye look.

All About Chocolates Essence Look

Ik ben gek op neutrale kleuren en ben erg onder de indruk van de All About Chocolates palette. Het is lekker compact, heeft een goede pigmentatie, geen fall out en dat voor €3,59. Zo zie je maar dat goede make up niet altijd duur hoeft te zijn. Als je opzoek bent naar een voordelig mini palette waarmee je zowel een mooie dagelijkse look als een smokey avond look kan creëren is dit een leuke aankoop voor een mooie prijs.

Wat vinden jullie van de palette en de ooglook?

View Comments (6)
Scroll To Top