Now Reading
DIY: Haarmasker Om je Haargroei Te Stimuleren

DIY: Haarmasker Om je Haargroei Te Stimuleren

Op het internet zie je veel manieren om je haargroei te versnellen. Van de inversion methode tot een mengsel met arganolie, knoflook en rode ui. Dat laatste klinkt raar en de geur is nou ook niet bepaald lekker, maar ik heb het toch geprobeerd en ik kan je vertellen dat het echt een wonder mengsel is.

DiY haargroei versnellen_faster hair growth

Ik gebruik dit haarmasker nu al een tijdje en het stimuleert je haargroei enorm! Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom het internet er vol mee staat. Uien en knoflook zijn rijke bronnen van zwavel en zwavel verhoogt de productie van collageen wat de haargoei stimuleert. Arganolie bevat de hoogste hoeveelheid vitamine E dan elke andere olie.

Hoe en wat?

  • Snijdt een rode ui in stukjes en doe deze in de blender, voeg er steeds een beetje arganolie aan toe zodat het een mengsel wordt. De hoeveelheid is voor iedereen anders. Voor wat langer haar gebruik je meer olie dan voor kort haar.
  • Als het eenmaal een goed mengsel is geworden, kun je er 1-2 teentjes knoflook bij toevoegen en opnieuw blenden.
  • Bewaar dit mengsel koel en in een glazen pot. Mijn oma zei altijd dat dat beter is dan in een plastic potje, omdat het product dan beter bewaard blijft.
  • Laat het mengsel lang inwerken. Ik slaap er altijd mee, maar wees voorzichtig. Je kussen kan er naar gaan ruiken.

Let me know if it worked!

View Comments (2)
Scroll To Top