Now Reading
L’Oreal Kick Off Presentatie

L’Oreal Kick Off Presentatie

Gister was de kick-off presentatie van L’Óreal en ik was erbij om te zien wat voor nieuwe beautyproducten er komen. Het hoogtepunt was voor mij de lancering van een nieuwe krullen lijn!

Loreal Elvive Extraordinairy Oil 1

Misschien heb je mijn review over de L’Óreal Elive Hydra Krul leave-in een keer gelezen. Deze lijn gaat eruit en maakt plaats voor de nieuwe L’Óreal Elvive ExtraOrdinairy Oil Krulverzorging producten. L’Oreal zegt dat ze weten dat krulhaar om speciale verzorging vraagt. “Ook al wilt de een volumineuze krullen en de andere een getemde slag. Iedereen met krullend haar wilt veerkrachtige, zachte en pluisvrije krullen die je makkelijk onder controle houdt. Elvive staat vooor haarverzorging op maat en heeft voor alle haartypen en wensen een oplossing.” Aldus L’Óreal.

De lijn bestaat uit 4 producten:

 • L’Óreal Elvive Extraordinary oil shampoo €4,49
 • L’Óreal Elvive Extraordinary oil crèmespoeling €4,49
 • L’Óreal Elvive Extraordinary oil oil in milk leave-in €4,49
 • L’Óreal Elvive Extraordinary oil reinigende crèmespoeling (co wash) €6,99

Loreal Elvive Extraordinairy Oil

Het uitgelichte ingrediënt in deze serie is Amla olie. Amla olie is een onderdeel van de Ayurvedische verzorging die afkomstig is uit India. Niet alleen in India is deze olie populair. Het wordt vaak gebruikt in verzorgingsproducten en je ziet het veel in haarproducten voor mensen met krullend haar. Alle producten zijn naast Amla, verrijkt met zes zeldzame bloemenoliën. Het sterproduct van deze lijn is de reinigende crèmespoeling oftewel de co wash. De noo poo (geen shampoo) methode is super populair onder mensen met krullend haar, omdat het ons haar minder droog maakt. We willen wel dat ons hoofdhuid goed wordt gereinigd en daarom is een co wash een perfecte oplossing.

Het is nog even afwachten of de producten zo goed werken als dat ze beloven. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd! De producten zijn vanaf maart 2016 in de winkel verkrijgbaar voor de bovenstaande prijzen.

Loreal Elnett Crème De Mousse

Elnett kennen we van de haarsprays in de grote, goudkleurige flessen. Gister heb ik kennisgemaakt met het nieuwste product, de L’Óreal Elnett Satin Crème De Mousse. De mousse belooft fixatie van een mousse en tegelijkertijd de verzorging van een zachte crème. Het is een luchtige mousse die je haar niet verzwaard of plakkerig laat aanvoelen. De fles heeft een recht opstaande diffuser waardoor je de mousse niet op z’n kop hoeft te houden. Hierdoor kun je het product beter doseren.

Er zijn drie verschillende varianten:

 • Elnett Crème De Mousse Volume: Deze helpt de haarvezels te verdikken en creëert direct en langdurige volume vanaf de haaraanzet to aan de lengten van het haar.
 • Elnett Crème De Mousse fixatie: Deze helpt de meest uidagende kapsels te creëren en fixeren.
 • Elnett Crème De Mousse krullen: Deze definieert krullend haar, met als resultaat elastische en veerkrachtige krullen.

De L’Óreal Elnett Satin Crème De Mousse kost €5,99 en is vanaf maart 2016 verkrijgbaar.

Natuurlijk waren er nog zoveel dingen te zien zoals de nieuwste producten van Garnier, Essie, Maybelline, NYX en L’Óreal.

Loreal Color Riche Oil Infused

Een voorproefje van de L’Óreal Color Riche Oil Infused nagellak. Geparfumeerde nagellak verrijkt met oliën.

NYX Make Up Voorjaar Sping 2016

De nieuwe voorjaarscollectie van NYX.

Essie Voorjaar Spring 2016

De voorjaarskleuren 2016 van de Watercolor nagellak van Essie.

Aan het einde van de presentatie ging ik weg met twee goed gevulde goodiebags vol met producten en make up die in het voorjaar van 2016 uitkomen. Deze producten gaan we bij Curly Hair Talk uitgebreid proberen en daar natuurlijk ook reviews over schrijven. Helaas zaten de haarproducten niet in de goodiebag, maar zodra we die hebben, wordt er een uitgebreid review geschreven.

 

View Comments (4)
 • Deze lijn ligt nu in de winkel (zelfs in de aanbieding bij het Kruidvat), maar is deze geschikt om te gebruiken voor de Curly Hair Method??

  • Dat vroeg ik mij ook al af. Zitten er siliconen en parabenen in of niet. Het klinkt in ieder geval heel interessant.

 • Zitten er in onderstaande producten ook siliconen, parabenen en/of sulfaten?
  ◦L’Óreal Elvive Extraordinary oil shampoo €4,49
  ◦L’Óreal Elvive Extraordinary oil crèmespoeling €4,49
  ◦L’Óreal Elvive Extraordinary oil oil in milk leave-in €4,49
  ◦L’Óreal Elvive Extraordinary oil reinigende crèmespoeling (co wash) €6,99

 • Hier ook jaren een stricte cg methode krullenkop haha. Heel nieuwschierig gewoon 2 voor 6 euro gekocht. Ja bevat sulfaten en silliconen, maar ach.. Ik ga het uitproberen! De hele lijn trouwens..

Scroll To Top