Now Reading
De Box Braids Van Keri Hilson

De Box Braids Van Keri Hilson

Keri Hilson werd een tijdje geleden gespot met super lange box braids en ze kan er maar geen genoeg van krijgen, en ik ook niet. Afgelopen vrijdag werd ze tijdens haar 31e verjaardag weer gespot met haar perfecte lange vlechten.

KeriHilson1

Ik las vandaag een interview waarin de Pretty Girl Rock zangeres vertelde dat ze haar braids niet als fashion statement heeft maar als onderhoudsvrije stijl. Ze is druk bezig met het maken van nieuwe muziek en daarom heeft ze amper tijd om bezig te zijn met haar haar. Het enige wat ze doet is haar hoofdhuid verzorgen en haar babyhaartjes gladmaken.

KeriHilson2

Als je zo naar de vlechten kijkt, lijken ze erg zwaar. Keri Hilson vertelt in het interview dat ze echt moest wennen aan hoe zwaar de vlechten waren. Tijdens haar eerste shoot met de vlechten moest ze veel moeite doen om haar nek recht te houden. Keri vertelt ook dat ze erg creatief kan zijn met de vlechten. Opgestoken, half opgestoken, los, half los enz. Ik denk dat we Miss Keri voorlopig nog wel met de box braids gaan zien.

Wat vinden jij van de braids bij Keri Hilson? Hot or not?

KeriHilson3

View Comment (1)
Scroll To Top