Now Reading
Groene Smoothies Voor Mooi En Gezond Haar

Groene Smoothies Voor Mooi En Gezond Haar

Er zijn tal van redenen waarom groene smoothies gezond zijn maar het helpt ook bij het behouden van mooi en gezond haar. Groene smoothies zijn een makkelijke en lekkere manier om je vitamines binnen te krijgen.

Smoothie

Sommige mensen denken dat groene smoothies heel erg naar groente smaakt omdat het bestaat uit rauwe groente en fruit. Gelukkig smaken de smoothies lekker naar fruit en kun je verschillende soorten fruit en groenten combineren.

Ik drink ongeveer 4 a 5 dagen in de week een smoothie en sinds ik dat doe voel ik me veel fitter, ziet mijn huid er mooier uit en is mijn haar minder breekbaar. Het is wel belangrijk om de groenten af te wisselen, elke dag dezelfde soort groente is niet goed.

Smoothie

Hieronder kun je een recept lezen van 1 van mijn favoriete smoothies.

Deze ingrediënten bevatten heel veel vitamines, ijzer, proteïnen, vezels en antioxidanten. De perfecte benodigdheden voor een mooie huid en sterk en glanzend haar!

Ingrediënten: 

– 1 hand vol spinazie

– 1 glas almond melk

– 1 kopje blueberries

– 1 banaan

– 1 peer

– 1 eetlepel chia zaden (optioneel)

Wat is jouw favoriete groene smoothie?

Scroll To Top