Now Reading
III Sisters Of Nature Sweet Bounce Back

III Sisters Of Nature Sweet Bounce Back

2 weken geleden was ik in de “haartoko” om wat flexi rods te kopen en mijn oog viel bij binnenkomst direct op een voor mij nieuwe haarlijn. III Sisters of Nature heet de lijn. Ik besloot een kijkje te gaan nemen en de verkoopster liet mij een styler zien die je kunt vergelijken met een product van Miss Jessie’s. Ik heb zelf weinig ervaring met de haarproducten van Miss Jessie’s, maar ik was toch wel benieuwd naar de producten van deze nieuwe lijn. Ik wilde eigenlijk alle producten van het merk meenemen, maar ik heb uiteindelijk alleen de Sweet Bounce Back meegenomen om te proberen.

Sweet Bounce Back

De III Sisters of Nature Sweet Bounce Back heeft een inhoud van 236 ml en kost 9,95.

Sweet Bounce Back

Wat III Sisters of Nature zegt over het product: De Sweet Bounce Back zorgt voor gezonde krullen, stimuleert nieuwe haargroei, stretched je krullen, verzacht en hydrateert het haar. Breng de gewenste hoeveelheid van het product aan op je haar, en masseer het goed om maximale penetratie te garanderen. Stijl je haar als gewenst.

Sweet Bounce Back

III Sisters of Nature heeft als slogan “ The cleaner hair care products” Het product heeft als eerste ingrediënt water en het bevat veel fruit extracten. Er zitten siliconen in dit product, maar die zijn water oplosbaar. Dit product bevat geen parabenen.

Sweet Bounce Back

De Sweet Bounce Back is een dunne crème en voelt totaal niet vettig aan. De geur van dit product is super zoet. Ik denk dat als je dit product in de zomer in je haar hebt, je continue moet wegrennen voor bijen die op je afkomen. Sommige mensen die ik ken vinden dit een heerlijk zoete bubblegum geur, maar ik vind dit persoonlijk net iets te zoet.

Sweet Bounce Back

Ik heb dit product een aantal dagen getest en ik moet eerlijk bekennen dat het weinig doet voor mijn haar. Ik heb het ook op het haar van mijn zoontje 3a/3b getest en ook voor zijn haar doet het niks. Mijn krullen waren wel mooi gedefinieerd maar het product glijdt niet lekker door je haar en het hydrateert het haar niet. Zodra je haar droog is voelt het stug en droog. De geur van het product vind ik ook iets te zoet. Omdat er op de verpakking staat dat je het kunt vergelijken met de Sweetback deep Treatment van Miss Jessie’s heb ik het ook als deep conditioner gebruikt. Ook dat deed helaas niks voor mijn haar.

Conclusie: Dit is een product dat ik niet meer zo snel zal kopen. Mijn krullen waren mooi gedefinieerd maar het product hydrateert je haar niet en de geur is te zoet. Mijn haar heeft echt een product nodig dat hydrateert en mijn haar lekker zacht laat aanvoelen.

Sweet Bounce Back

De III Sisters of Nature Sweet Bounce Back 236 ml is verkrijgbaar voor 9,95

 

Scroll To Top