Now Reading
Big Hair Beauty Producten + Giveaway

Big Hair Beauty Producten + Giveaway

Laatst kwam ik de producten van Big Hair Beauty tegen op een event en ik was wel benieuwd naar deze lijn. Vandaag review ik deze fijne producten en geef ik een pakket weg!

Big Hair Beauty Producten

Big Hair Beauty komt uit Engeland en is bedacht door Melissa Sinclair. De producten zijn geschikt voor alle haartypes, maar ze bieden de meeste voordelen voor curly, kinky en multi-textured hair. De producten zijn natuurlijk en niet op dieren getest. Big Hair

De lijn bestaat uit:

Soft Clean SLS Free Shampoo 200ml € 13,70

Soft Curls Silicone Free Conditioner 200ml € 16,50

Deep Conditioning Hair Treatment 200g € 20,60

Leave In Moisturising Milk 200ml € 17,85

Moisture Me Whipped Butter 200g € 20,60

*Vandaag review ik de drie bestsellers van het merk. De hair treatment, de moisturising milk en de whipped butter.


 

Deep Conditioning Hair Treatment

Geef je kroeshaar en krullen de wake-up call die het nodig heeft met deze deep hydraterende, voedende en verzachtende treatment. Het reinigt je haar en herstelt de natuurlijke vochtgehalte en glans van je haar en hoofdhuid. Deze treatment zorgt voor een goede elasticiteit, voorkomt haarbreuk en gespleten punten. Ook goed te gebruiken als ontklitter en 98% natuurlijk.

Big Hair Beauty Treatment 1

De treatment zit in een pot en heeft een bruine kleur. Als je zo naar het product kijkt, lijkt het alsof het een klei achtige textuur heeft, maar dat is niet het geval. De textuur is crème achtig en smeert heel makkelijk. De geur van dit product is niet zo sterk. Het ruikt naar cacao, banaan en een beetje naar klei.

Big Hair Beauty Treatment 3

De ingrediënten van de hair treatment zijn echt top! Het product is 98% natuurlijk en bevat cacao boter, banaan, avocado olie, kokosolie, Marokkaanse rhassoul klei, honing, aloë vera en castor olie. Allemaal top ingrediënten die je echt wel in je haarproducten wilt hebben. Zelf heb ik veel goede dingen gelezen over Marokkaanse Rhassoul klei. De klei is net een spons en haalt gifstoffen en onzuiverheden van het haar en de hoofdhuid. Cacao boter is een goede moisturizer met veel voedingstoffen voor je haar.

Big Hair Beauty Treatment 2

Ik heb de hair treatment aangebracht na het wassen met shampoo. Ik heb geen conditioner gebruikt, maar deze treatment direct aangebracht en mijn haar ermee uitgekamd. Na het uitkammen heb ik het 20 minuten in mijn haar gelaten en daarna uitgespoeld. Mijn haar voelde lekker zacht, gehydrateerd en niet zwaar of vettig. Het uitkammen ging ook erg soepel met dit product.

Leave In Moisturising Milk

Een lichtgewicht en niet vettige leave in dat geschikt is voor alle haartypes. Het ontklit en moisturized je haar zonder het te verzwaren. Of het nou is om je krullen te refreshen of om een twist out opnieuw te revitaliseren. Deze moisturizer is geschikt voor dagelijks gebruik en 97% natuurlijk.

Big Hair Beauty  Moisturising Milk 1

De leave in zit in een fles en heeft een waterige textuur. De leave in is geurloos en handig als je allergisch bent voor parfum of meerdere producten met verschillende geuren gebruikt.

Big Hair Beauty 3

De ingrediënten van de moisturising milk zijn 97% natuurlijk en ook weer erg goed! Het bevat aloë vera, meadownfoam olie, murumuru boter en shea butter. Van meadownfoam had ik zelf nog nooit gehoord. Het is licht gekleurde olie die heel goed hydrateerd. Het geeft je haar ook glans zonder dat het vettig aanvoelt. Murumuru boter maakt je haar zacht creëert een doorlaatbare barrière die helpt om vochtverlies te voorkomen. Het heeft dus een sealend effect.

Big Hair Beauty Moisturising Milk 2

De moisturising milk is geurloos en licht. In het begin was het even wennen want de meeste producten die ik gebruik zijn wat zwaarder. Met dit product voelt je haar “naakt” en dat is fijn als je haar snel zwaar en vettig wordt. Je haar blijft licht, veerkrachtig en tegelijkertijd worden je krullen gehydrateerd en gedefinieerd. Deze leave in helpt ook goed tegen frizz.

Moisture Me Whipped Butter

Een heerlijk blend van avocado boter en een paar geselecteerde oliën. Deze klassieker is een favoriet bij veel naturalistas. Het smelt makkelijk weg en geeft moisture zonder je haar vettig en zwaar te maken. 100% natuurlijk.

Big Hair Beauty Whipped Butter 1

Deze boter zit in een potje een heeft een heerlijke frisse sinaasappel geur. Het heeft een crème achtige textuur en smeert goed weg.

Big Hair Beauty Whipped Butter 2

De ingrediënten van de whipped butter zijn 100 % natuurlijk. Er zit avocado boter, shea butter, almond olie, vitamine E en zoete sinaasappel olie in. Een heerlijke combinatie!

Big Hair Beauty Whipped Butter 3

Deze whipped butter doet me denken aan de Nourish and Shine van Jane Carter het heeft alleen een veel zachtere textuur. Ik heb deze boter op verschillende manieren gebruikt en ik vind het een fijne boter. Het ruikt lekker en het geeft je haar een zacht gevoel en een mooie glans. Voor mij werkt deze boter perfect als ik het aanbreng als sealer en voor mijn twist/braid out. Van deze boter moet je niet te veel gebruiken anders wordt het wel een beetje vettig.

Big Hair Beauty Review

Conclusie:

De producten van Big Hair Beauty zijn erg goed! Ze zijn natuurlijk, niet op dieren getest en ze doen wat ze beloven. De ingrediënten die er in zitten vind ik zeer goed en doen wonderen voor krullend haar. Echt een aanrader! Wil je deze producten ook proberen? De producten zijn te bestellen via de website van Big Hair Beauty. Vandaag maak je kans op een pakket met deze heerlijke producten! Het enige wat je moet doen is even laten weten dat je meedoet. Dat kan hier of op de Facebook pagina. De winnares wordt dinsdag 12 mei bekend gemaakt.

Big Hair Beauty Giveaway

Deze producten zijn naar mij toegestuurd voor een review.

View Comments (11)
  • Ik doe ook met plezier mee.
    Mijn haar zou deze natuurlijke producten goed kunnen gebruiken na er allemaal troep(alcohol,sulfaten) ingestopt te hebben

  • Ik doe heel graag mee! Als krullebol zijnde altijd opzoek naar het perfecte product, dit lijkt mij het product waar ik al die jaren al naar op zoek ben!

  • Via dit bericht wil ik laten weten dat ik graag mee doe:)! Ben al een tijdje opzoek naar wat nieuws, wellicht dat dit het juiste product voor mij kan worden:D. Daarnaast houd ik ook niet van al teze zware producten, als ik dit zo lees is dit dan ook juist niet het geval. Ben erg benieuwd. Goodluck everyone:):)

  • Ik doe graag mee, het zou echt leukk zijn als ik voor een keertje iets zou winnen hahaha. Natuurlijke producten is iets wat ik altijd al zou willen gebruiken, nu jij met een winactie komt wil ik het graag gaan winnen!! Vooral na jouw review ervan lijken ze me hele goeie producten die me krullen zouden kunnen helpen xxxxxxx

  • Ik doe zeker weten mee. Ik wil het beste uit mijn krullen halen en hoop nog steeds op t ultieme product! Hopelijk eindigt mijn zoektocht hier 😉

  • Heyhey, ik doe ook graag mee met de winactie! Het lijken me heerlijke producten!

Scroll To Top