Now Reading
Update: Ann Chery Waist Trainer

Update: Ann Chery Waist Trainer

Het heeft even geduurd, maar hier is dan eindelijk de update van de Ann Chery waist trainer. Ik heb de waist trainer nu lang genoeg en ik moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat!

Ann Chery Waist Trainer 2

Zoals ik in mijn vorige review schreef is de waist trainer niet iets waar je van afvalt. Het is een hulpmiddel om je een slankere taille en een plattere buik te geven. Met die gedachten in mijn achterhoofd heb ik de waist trainer 2 maanden lang, bijna elke dag gedragen. Ik droeg niet alleen de waist trainer, ik sportte daar ook een aantal keer in de week bij. De latex waist trainer is niet per sé om in te sporten, maar ik heb dat wel gedaan. Hiermee ga je meer zweten rondom je buik en verlies je sneller centimeters.

Ann Chery Waist Trainer 4

Na 2 weken kon de waist trainer al naar de tweede rij en een week later zat hij op de derde rij. Het is dus aan te raden om de waist trainer wat strakker te kopen. Zo hoef je niet elke maand een nieuwe aan te schaffen en heeft het meer effect. Als je de waist trainer alleen als figuur corrigerende band draagt, is dat niet nodig. Ik gebruikte de waist trainer als hulpmiddel om een smallere taille en plattere buik te krijgen. Ik was dus erg blij dat ik de waist trainer steeds wat strakker kon zetten. Na 2 maanden was de waist trainer te groot geworden en was het tijd voor een kleinere maat.Ann Chery sporttrainerOmdat ik de combinatie van sporten in de waist trainer erg effectief vond, heb ik besloten om nu een sport waist trainer te nemen. De sport trainer is speciaal gemaakt voor het sporten en korter dan de latex. Hierdoor ervaar je meer flexibiliteit.

Ann Chery Sport Trainer

Deze heb ik natuurlijk een maatje kleiner genomen dan de latex variant en hij zit echt comfortabel. Ook tijdens het sporten kun je er goed in bewegen. Beide waist trainers zijn van goede kwaliteit en echt aan te raden als je wat centimeters wilt verliezen of als je je figuur wilt corrigeren voor een leuke outfit. Zie hieronder de before & after. In de tweede foto heb ik de sport trainer aan.

Latex trainer beforeWaist Training Resultaat

Sport trainer afterAnn Chery Sport Trainer Resultaat

Beide waist trainers zijn te koop bij www.diewilikhebben.com. Op werkdagen voor 20.00 besteld is de volgende dag in huis. Als een product niet op voorraad is kun je heel makkelijk je maat en email adres invullen en dan krijg je een mailtje wanneer ze weer op voorraad zijn. Bestel je via de bovenstaande link dan krijg je €10 korting als je de code “CURLYHAIRTALK” invult tijdens het bestellen!

View Comments (5)
  • Ik heb ook de latex. Maar ik krijg er een slapend been van.het knelt de zenuwen af. Ik heb een xl genomen.zit het eerste half uur prima. Maar daarna doet het zeer.

  • Ik heb de latex versie, vind hem heerlijk zitten en slaap er zelfs mee, ik heb er nog niet mee getraind maar ben wel al 3 cm kwijt geraakt binnen 4 dagen en heel veel water drinken

  • Ik vind het megalekker zitten en heb er echt een mooi figuur erdoor gekregen!

  • Helpt de waisttrainer ook dat het vet rond de heupen een beetje verdwijnt? ik heb namelijk aan de achterkant van me heupen vet dat ik lastig weg krijg met sporten

Scroll To Top