Now Reading
Andrélon Deluxe Haarproducten

Andrélon Deluxe Haarproducten

Andrélon heeft sinds kort nieuwe luxe haarverzorgingsproducten die verrijkt zijn met rijke ingrediënten. Er zijn 3 verschillende lijnen: Colour & Shine, Volume & Shine en Repair & Shine.

Andrelon Deluxe

Zoals je kunt zien komen de producten in handige grote tubes. Bij elke lijn zit een verzorgende crème of serum die je kunt gebruiken na het wassen van je haar. De prijzen van de producten zijn niet veel duurder dan de normale producten en dat is toch wel prettig als je wat luxere producten wilt, maar niet te veel geld wilt uitgeven.

Colour & Shine

colour & shine 1

Als je je haar verft wil je de kleur zo lang mogelijk mooi houden. De colour & shine van Andrélon is speciaal ontwikkeld om je daarbij te helpen. De producten zijn verrijkt met macadamia olie die je haar beschermen, herstellen en voeden. Macadamia olie is een geweldige olie want het wordt snel en goed door je haar opgenomen. Het bevat vitamines en helpt tegen frizz. De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een serum-oil.

Andrélon Deluxe Colour & Shine Shampoo 250 ml  € 4,89

Andrélon Deluxe Colour & Shine Conditioner 250 ml  € 4,89

Andrélon Deluxe Colour & Shine Serum-Oil 75 ml € 8,99

colour & shine shampoo conditioner

Als je haar erg droog wordt van sulfaten kun je de shampoo minder vaak gebruiken en je haar wassen met de conditioner. De conditoner voedt je haar en laat het na het wassen lekker zacht aanvoelen. De producten hebben een zoete maar toch frisse geur. Erg lekker!

colour & shine serum

Het serum is erg prettig om te gebruiken na het stylen van je haar. Het serum met UV protection, beschermt je haarkleur tegen de zon en hitte. Door het serum krijgt je haar een mooie glans en wordt het tegelijkertijd gevoed door de macadamia olie die erin zit. Je kunt het serum op nat en droog haar aanbrengen. Als je haar snel vettig wordt kun je het serum aanbrengen op de puntjes.

Volume & Shine

volume & shine

De volume & shine van Andrélon is ontwikkeld voor mensen die wat extra volume kunnen gebruiken. De producten zijn verrijkt met lotusbloem extract en ze ruiken echt heerlijk fris en zomers. Lotusbloem extract geeft futloos haar weer leven en meer volume. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een volume spray.

Andrélon Deluxe Volume & Shine Shampoo 250 ml € 4,89

Andrélon Deluxe Volume & Shine Conditioner 250 ml € 4,89

Andrélon Deluxe Volume & Shine Volume Spray 150 ml  € 7,99

volume & shine shampoo conditioner

Had ik al gezegd dat deze producten heerlijk ruiken? I love it! De shampoo en conditioner reinigen je haar op milde wijze en geven het een mooie glans. De producten zijn erg licht en maken je haar niet zwaar.

volume & shine spray

Ook al heb je een bos krullen, het kan zijn dat je haar bovenop wat platter valt. Als dat zo is kun je de volume spray aanbrengen op de haaraanzet en het daarna föhnen. Zo heb je binnen no time big volumineus haar!

Repair & Shine

repair & shine

De repair & shine lijn van Andrélon is de lijn die mij het meeste aansprak. Ik heb mijn haar zovaak gekleurd en ik doe er van alles en nog wat mee. Mijn haar kan dus wel wat herstellende ingrediënten gebruiken. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, een masker en een herstellende crème. Alle producten zijn verrijkt met amandelolie en ruiken ook weer heerlijk! Amandelolie is licht van textuur en heeft moisturizende eigenschappen. Het maakt je haar voller en sterker en het geeft je haar een mooie glans. Precies wat ik nodig heb om mijn haar te herstellen van al dat verfen en het manipuleren.

Andrélon Deluxe Repair & Shine Shampoo 250 ml € 4,89

Andrélon Deluxe Repair & Shine Conditioner 250 ml € 4,89

Andrélon Deluxe Repair & Shine Intensief Masker 200 ml € 6,99

Andrélon Deluxe Repair & Shine Herstellende Crème 120 ml € 7,99

repair & shine shampoo conditioner

Na het aanbrengen van de shampoo en de conditioner voelde mijn haar heerlijk zacht aan. De conditioner heeft voldoende slip om je haar er mee uit te kammen.

repair & shine intensief masker

De shampoo en conditioner zijn prettig maar het masker is echt geweldig! Het is lekker dik en na het uitspoelen heb je ook echt het gevoel dat je haar is opgeknapt.

repair & shine herstellende creme

De herstellende crème is een prettige leave in voor droog en beschadigd haar. Deze crème bevat verschillende proteïnes die bijdragen aan het herstellen en sterker maken van je haar. Er zit wheat protein en hydrolyzed keratin in.

Hydrolyzed keratin is de sterkste proteïne in haarproducten. Het versterkt de haarschacht en voorkomt breuk. Verzacht de cuticula, vermindert pluizen en maakt het haar zachter en glanzender. Deze conditioner bevat ook wheat proteïne oftewel tarwe proteïne. Tarwe proteïne verhoogt het vermogen om vocht in het haar te houden waardoor je haar minder droog wordt. Ook maakt het je haar sterk en verbeterd het de elasticiteit waardoor het minder snel afbreekt. Geweldig dus!

Anderelon Deluxe haarproducten

De Andrélon deluxe producten zijn te koop bij verschillende drogisterijen voor bovengenoemde prijzen.

 

Deze post bevat producten die naar mij zijn toegestuurd voor een review.
View Comment (1)
Scroll To Top