Now Reading
3 manieren om je haar tijdelijk een andere kleur te geven

3 manieren om je haar tijdelijk een andere kleur te geven

Wil je je haar kleuren zonder het te bleken en zonder het permanent te verven? Een dagje compleet paars haar en de volgende dag blonde highlights of donkere lowlights? Er zijn verschillende manieren om je haar een ander kleurtje te geven zonder dat het permanent is.
Haar Kleuren Zonder VerfHaarspray

Als ik kleine busjes haarspray zie denk ik meteen aan de feestwinkel en ik zou er zelf nooit op komen om dit te kopen. Ik heb verschillende filmpjes op Youtube gezien en ik moet zeggen dat de resultaten erg mooi zijn. Je hebt verschillende kleuren van subtiel blond tot heel fel rood. In dit filmpje laat ItsMyRayeRaye zien hoe je je haar heel eenvoudig paars maakt met een busje haarspray! (Tip: de spray is van Jerome en in een aantal winkels in Nederland te koop)

Haarschaduw

Oogschaduw kennen we allemaal wel, maar er  zijn ook speciale hairshadows voor in je haar. Het werkt hetzelfde als oogschaduw alleen smeer je het dan in je haar. Je kan natuurlijk ook gewoon oogschaduw gebruiken. In dit filmpje laat Chime Edwards zien hoe ze de hairshadow gebruikt om highlights te creëeren.

Haarkrijt

Bijna hetzelfde als hairshadow alleen breng je het anders aan en de textuur is ook anders. Vergeet niet om wat haarspray te gebruiken zodat de kleur niet afgeeft. Fine Featherheads laat zien hoe je dat doet.

Heb jij één van deze manieren wel eens geprobeerd? 

View Comments (8)
Scroll To Top