Now Reading
4 Tekenen Dat Je Een Knipbeurt Nodig Hebt

4 Tekenen Dat Je Een Knipbeurt Nodig Hebt

Knipbeurt krullen

Wanneer is het tijd voor een knipbeurt? Zie hier 4 tekenen dat je nodig naar de kapper moet. 

1. Gespleten haarpunten 

Als je door blijft lopen met gespleten haarpunten, splijten ze verder naar boven en moet je uiteindelijk een groot stuk afknippen. Als je niet naar de kapper wilt, zijn er een aantal methodes om zelf je punten te knippen.

2. Geen Volume 

Als het lijkt alsof je haar altijd plat zit of als het geen vorm heeft: is het tijd voor een knipbeurt. Je krullen knappen enorm op wanneer je het laat shapen bij een kapper. Hoe langer je haar wordt hoe platter het meestal valt.  Lees hier nog wat handige tips voor het krijgen van meer volume.

3. Knopen

Knopen en klitten zijn een aanwijzing dat je zwakke haarpunten hebt. Iedereen heeft er wel eens last van, maar als de knopen zo erg zijn dat het uitkammen en wassen steeds moeilijker wordt, is het tijd voor een knipbeurt. Zie hier hoe je “gewone” klitten kunt voorkomen.

4. Je haar breekt steeds af 

Haarbreuk kun je herkennen aan kleine stukjes haar die steeds uitvallen. Bij haarbreuk blijft je haar steeds op dezelfde lengte en lijkt het alsof het niet groeit. Zodra je de punten bijknipt zal je merken dat je haar ook langer wordt. Zie hier wat het verschil is tussen haaruitval en haarbreuk.

View Comment (1)
Scroll To Top