Now Reading
4 Manieren Om Je Deep Conditioner Treatment Echt Effectief Te Maken

4 Manieren Om Je Deep Conditioner Treatment Echt Effectief Te Maken

Tips Deep Conditioner Treatment

Veel mensen vragen zich af wat de beste methode is om een deep conditioner te gebruiken. Doe je dat voor of juist na het wassen van je haar? Lees hier hoe je een deep conditioner treatment echt effectief maakt. 

1. Was je haar

Het is verstandig om je haar eerst goed te wassen. Je haarproducten hebben zich inmiddels opgestapeld. Als je de deep conditioner behandeling zo aanbrengt, krijgt het niet goed de kans om in te trekken.

2. Verdeel je haar

Om er zeker van te zijn dat elke haarlok de moisture krijgt die het nodig heeft, kun je je haar het beste in vieren verdelen. Als je erg dik haar hebt kun je er ook acht delen van maken. Wanneer je de conditioner in één keer aanbrengt is de kans groot dat het middelste gedeelte van je haar niet profiteert van de behandeling.

3. Gebruik hitte of stoom

Hitte is iets wat we liever niet gebruiken, maar in combinatie met een deep treatment kan het effectief zijn. Hitte opent de haarschubben, waardoor de treatment beter intrekt. Je kunt een droogkap of föhn gebruiken. Stoom werkt ook perfect! Dit kun je doen met een stoom apparaat of door gewoon onder de douche te staan.

4. Laat het minimaal een half uur zitten

Sommige mensen laten hun deep conditioner 10 minuten zitten en vragen zich af waarom het niet werkt. Een deep conditioner doet zijn werk goed, wanneer het minimaal 30 minuten kan intrekken. Plan je deep treatments daarom op dagen dat je niks te doen hebt.

Scroll To Top