Now Reading
Zo Krijg Je Meer Volume In Je Haar

Zo Krijg Je Meer Volume In Je Haar

Als je krullend haar hebt betekent het niet dat je veel volume hebt. Het kan zijn dat je haar van boven wat platter valt of dat het helemaal plat is omdat je fijn of dun haar hebt. Gelukkig zijn er een aantal manieren om meer volume te krijgen.

Volume Krullen

Weinig producten

Als je volume wilt is het van belang dat je niet te veel producten in je haar doet.  Als je te veel producten gebruikt wordt je haar zwaar, vettig en gaat het sneller hangen.

Maak een andere scheiding

Als je elke dag dezelfde scheiding maakt valt het platter dan normaal. Maak de scheiding eens ergens anders en je zult zien dat je haar minder plat valt.

Scrunchen

Door het scrunchen van je haar geef je het een volume boost. Dit kun je doen als je haar nat is maar ook als het droog is.

Plopping

Plopping is je haar in een t-shirt wikkelen totdat het bijna droog is. Tijdens het ploppen is je haar omhoog. Hierdoor krijg je meer volume en je krullen worden er ook nog eens mooier en pluis-vrij van.

Föhnen

Als je je haar föhnt, probeer je hoofd dan ondersteboven te houden om zo meer volume te creëren.

Clips

Valt je haar van boven plat. Dan kun je de bovenkant liften met clipjes of bobby pins.

Afro pick

De afro pick is een onmisbaar accessoire voor mensen die graag volume willen. Je kunt hiermee de roots van je haar wat omhoog brengen.

Volume producten

Er zijn een aantal producten die ervoor zorgen dat je haar meer volume krijgt. Deze producten zijn vaak licht en verzwaren je haar dus niet.

Het juiste kapsel

Het juiste kapsel kan een groot verschil maken bij krullend haar. Kies voor een gelaagde hair cut om zo meer volume te krijgen.

Zie hier ook een paar handige tutorials voor het krijgen van meer volume.

Hoe zorg jij voor meer volume?

 

Scroll To Top