Now Reading
Zo Blijft Je Twist Out De Hele Week Mooi

Zo Blijft Je Twist Out De Hele Week Mooi

De twist out is een goede manier om gezond haar te behouden en het kan op alle haartypes. Het stretched je haar en zorgt ervoor dat je haar niet zo makkelijk in de klit raakt. Met deze tips blijft je twist out er 7 dagen mooi uitzien!

twistout

1. Gebruik een product met hold

Als basis product gebruik je meestal een leave in conditioner, creme of butter. Als je na je leave in een product met hold gebruikt, zoals bijvoorbeeld een gel, blijft je twist out langer mooi.

2. Laat je twists wat langer zitten

Als je je twists wat langer laat zitten worden ze beter gevormd. Hierdoor heb je langer plezier van je look. Er zijn verschillende leuke kapsels die je kunt maken met twists.

3. Twist je haar wanneer het vochtig is

Een twist out op vochtig haar blijft veel langer zitten dan een twist out op droog haar. Als je je haar op droog haar twist, zal je het de volgende dag opnieuw moeten twisten voor een mooi resultaat. Zorg ervoor dat je haar niet te nat is. Het duurt dan erg lang voordat het droog is.

4. Maak kleinere twists

Voor een gedefinieerde look dat langer mooi blijft, kun je het beste kleinere twists maken. Een chunky twist out is natuurlijk ook mooi, alleen houdt het meestal niet langer dan 1 dag.

5. Gebruik bij het losmaken een klein beetje olie

Voor het los maken van je twists kun je een klein beetje olie in je handen of vingertoppen wrijven. Zo voorkom je dat je haar gaat pluizen tijdens het losmaken.

6. Retwist het voor je naar bed gaat

Je hoeft niet per se alle twists weer opnieuw te doen. Met een paar grote twist zit het de volgende dag weer flawless.

7. Pineapple

Als je haar wat langer is kun je de pineapple methode toepassen. Een pineapple is een hoge staart boven op je hoofd. Ideaal als je niet wilt dat alles gaat pluizen.

8. Voeg geen water toe

Maak je haar niet meer nat, als er water bij komt kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Als je je haar retwist kun je wel wat water gebruiken maar maak het niet te nat.

9. Remoisture

Als je je haar opnieuw twist kun je af en toe wat leave in conditioner gebruiken. Zo kunnen je twists zich weer goed vormen en voorkom je dat je haar droog wordt.

10. Slaap op je satijnen kussensloop of gebruik een satijnen scarf/bonet

Satijn is glad en zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen.

twist 2twist 3twist 1

View Comments (2)
  • op de één of andere manier blijven mijn krullen langer goed met een wash and go. Ik wil nog wel een satijnen kussen uitproberen!

Scroll To Top