Now Reading
Zendaya Onthult Dat Ze Onzeker Was Over Haar Krullen

Zendaya Onthult Dat Ze Onzeker Was Over Haar Krullen

Zendaya Krullend Haar

Elke keer wanneer Zendaya op de rode loper stapt, weet je dat ze met een super cool kapsel, een berg zelfvertrouwen en een originele look komt. Experimenteren met haar stijl en het omarmen van haar schoonheid is niet altijd makkelijk geweest voor de 19 –jarige. Vorig jaar tijdens de Oscars was ze nog het onderwerp van racistische haar- gerelateerde opmerkingen, omdat ze locs droeg.

Zendaya Locs

De zangeres, actrice en nieuwe gezicht van CoverGirl vertelde onlangs aan PeopleStyle dat ze tijdens haar jeugd onzeker was over haar krullen. Niemand wist hoe ze het haar in model moesten brengen. “Mijn moeder is wit en mijn vader is zwart – ze hebben twee heel verschillende haartypes. Ik leerde via YouTube hoe ik mijn haar het beste kon behandelen”

Zendaya 1

Net als veel jonge vrouwen was Zendaya niet echt blij met haar natuurlijke haren. “Natuurlijk wil je wat je niet hebt , dus ik wilde dat mijn haar anders was”, vertelt ze.

Zendaya

In de loop der jaren groeide het zelfvertrouwen van Zendaya en dat reflecteerde zich in haar stijl. “Toen ik jonger was, was ik bang om te experimenteren met mijn uiterlijk, want ik was bezorgd over wat mensen dachten.” legt ze uit. “Toen ik ouder werd kreeg ik meer vertrouwen in mezelf, het kon me niks meer schelen wat andere dachten.”

Zendaya Conrows

Zendaya Pixie

Zendaya gebruikt nu haar platform om jonge vrouwen te inspireren met haar- specifieke onzekerheden. “Ik hou van wie ik ben en ik hoop dat ik daar veel jonge vrouwen mee kan helpen. Mensen hebben altijd wat te zeggen, maar zolang je je goed voelt, zelfverzekerd bent, stappen neemt om je comfortabel te voelen over jezelf; dan ben je op de goede weg! “

Zendaya Krullen

Bron

Beeld: Getty

View Comment (1)
  • Leuk voorbeeld. Een doodgewoon meisje dat onzeker is over haar haar die uitgroeit tot een beroemdheid waarvan de mening van de andere haar niks kan schelen!

Scroll To Top