Now Reading
Winnen: Keratine Behandeling Zonder Formaldehyde T.W.V €331

Winnen: Keratine Behandeling Zonder Formaldehyde T.W.V €331

Haarvisie winactie

Als je aan keratine denkt, denk je aan steil haar, maar wist je dat er ook keratine behandelingen bestaan die je haar niet steil maakt. Vandaag mag ik deze keratine behandeling van Haarvisie t.w.v €331 euro gratis weggeven!

Over Haarvisie

Haarvisie is een luxe salon met professionele stylisten die goed zijn in hun vak. De salon is verkozen tot de beste kapper in Rijswijk en heel Zuid-Holland.

Wat is een keratine behandeling

Een keratine behandeling is een proteïne behandeling die de beschadigde delen van je haar opvult en gezonder maakt. Keratine is een lichaamseigen proteïne dat voorkomt in je haar en je nagels. Wanneer je veel verschillende dingen met je haar doet, breekt de proteïne in je haar af, waardoor het zwak en breekbaar wordt. Een proteïne/keratine behandeling kan dan een goede oplossing zijn om je haar te herstellen.

Keratine

Hoe werkt het?

De keratine behandeling bij Haarvisie is een nieuwe methode en de behandeling bevat geen Formaldehyde zoals de keratine behandeling die je bij veel andere kappers kunt laten doen. De keratine behandeling bij Haarvisie maakt je haar niet steil, maar ik heb gehoord dat het je krul wel iets losser kan maken. Denk dus goed na voordat je deze behandeling doet. Je haar is na de behandeling zacht, pluisvrij en het krijgt een mooie glans.

Recensie

Hoe doe ik mee?

De normale prijs van een keratine behandeling bij Haarvisie is €221 voor kort haar en €331,- voor lang haar. Vandaag mogen wij iemand blij maken met een gratis behandeling waarbij je na afloop ook nog eens 3 haarproducten t.w.v €80 euro mee naar huis krijgt. Wil jij deze behandeling winnen voor jezelf of voor een vriendin? Wordt dan lid van de Facebookpagina van onze nieuwe online lifestyle magazine en laat even weten dat je meedoet. Wie weet maak jij dan kans op deze leuke prijs. Iedereen kan meedoen dus nodig al je vriendinnen uit! De winnares wordt vrijdag 8 januari bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en recensies op de website van Haarvisie.

View Comment (1)
  • Super benieuwd of zo’n keratine behandeling werkt met m’n pluizig en droog haar, Nandine. Het heeft namelijk wel wat kleurtjes gehad in Australië.

Scroll To Top