Now Reading
Winnen: Indian Code Handmade Bracelet T.W.V €64,95

Winnen: Indian Code Handmade Bracelet T.W.V €64,95

Kennen jullie Indian Code al? Indian Code heeft unieke handgemaakte sieraden en ik mag een prachtige armband t.w.v €64,95 verloten!

IndianCode Winactie

Super blij was ik toen ik het pakketje van Indian Code ontving. Chloe is een vriendin van me en samen met de mede-eigenaar & tevens haar vriend Clifton, leek het ons een leuk idee om samen een winactie te organiseren. Zelf kreeg ik deze mooie armband!

IndianCode1

IndianCode2IndianCode3Wat is er nou leuker dan een uniek sieraad hebben dat niemand heeft?! Indian Code maakt handgemaakte en zeer unieke sieraden. Van elk ontwerp is er maar 1. Alle sieraden zijn met liefde gemaakt en dat kun je ook zien. De armband is mooi, zit lekker en de kwaliteit is super goed!

IndianCode3

De armband die je kunt winnen bestaat uit 8 armbanden in 1. De armband is 100% echt leer en bewerkt met edelstaal (RVS) studs en kettingen. Het heeft een grote Swarovski kristal en een silver plated magneet sluiting. De armband wordt op maat gemaakt.

Wil jij deze unieke armband van Indian Code winnen? Like het bericht en plaats een reactie op Facebook of hier op de blog. Zo kunnen we goed zien wie er mee doet. Like vervolgens de Facebook pagina van Indian Code en je doet mee!

De winnares wordt woensdag 17 december bekend gemaakt op de Facebook pagina van Curly Hair Talk.

Webshop en Groothandel www.indiancode.nl

Facebook: Indian code handmade accessories

Instagram: Indian_Code

View Comment (1)
  • Hee Nandine! Wat een super leuke winactie! Ik volg je nog maar een paar weken maar ik vind je site echt leuk. Ik heb zelf ook krullen en ik lig soms echt in een deuk van het lachen om sommige dingen die zo herkenbaar zijn. Dit armbandje zou een mooi cadeau zijn ter afsluiting van dit jaar en van mn harde werk op school ! Succes met een winnaar uitzoeken.

    Xx Nina

Scroll To Top