Now Reading
Review: Vaseline Spray & Go Body Moisturizer

Review: Vaseline Spray & Go Body Moisturizer

We weten allemaal dat bodylotion helpt bij het hydrateren en soepel houden van onze huid. Veel vrouwen komen in de ochtend helaas tijd te kort en smeren zich daarom niet in met bodylotion. Vaseline heeft iets nieuws: de Spray & Go body moisturizer. Een bodylotion in handige spray vorm, dat snel opdroogt. Je hoeft dus niet te wachten met aankleden en dat bespaart een hoop tijd.

 

DSC_0672

De Spray & Go body moisturizer kost 6,89 en bevat 190 ml. Er zijn 3 verschillende varianten verkrijgbaar:

– Essential Moisture

– Cocoa Radiant

– Aloe Fresh

Alle drie de varianten bevatten stratys multi-layer moisture. Dat wil zeggen dat de bovenste lagen van de opperhuid worden gehydrateerd. De geuren zijn erg mild, je kunt het dus makkelijk combineren met je parfum.

DSC_0677

– De Essential Moisture bevat haver extract en brengt de gevoelige huid tot rust. De geur van deze spray is zacht en ruikt echt naar een bodylotion. Persoonlijk vind ik deze de lekkerste geur hebben.

– De Cocoa Radiant bevat cacao extract en zorgt ervoor dat de droge huid snel opknapt. De geur ruikt naar cacao, maar het is niet zo een heftige cacao geur dat overheerst.

– De Aloe Fresh varaiant bevat aloe vera extract en heeft een verzachtende en kalmerende werking. Het ruikt erg fris.

DSC_0680

De Spray & Go bevat verzorgende ingrediënten die je huid goed hydrateren. Wat wel opvalt is dat er geen minerale olie inzit. Dat zit normaal wel in Vaseline. De spray bevat parabenen, siliconen en parfum. Als je allergisch bent voor parfum of geen siliconen in je producten wilt, is dit product niet geschikt voor jou.

DSC_0679

DSC_0682

Net zoals veel andere was ik erg benieuwd naar de werking van dit product. De spray is erg makkelijk in gebruik. Je sprayt het eenvoudig op je lichaam, wrijft het uit en het is vrijwel direct droog. Tijdens het sprayen moet je wel uitkijken dat je de spray niet te ver houdt anders wordt je badkamer vloer glad. Ik heb zelf een erg droge huid en de Spray & Go maakte mijn huid erg zacht.

DSC_0683

De fles is redelijk groot maar je kunt hem wel makkelijk meenemen in je tas. De spray heeft namelijk een handige draaidop. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de bodylotion gaat sprayen in je tas.

DSC_0674

Ik heb de Spray & Go de afgelopen dagen elke dag gebruikt en ik vind het een heerlijk product. Het is makkelijk in gebruik en het houdt je huid de hele dag gehydratheerd. Omdat ik een erg droge huid heb, gebruik ik meestal een olie. Met deze bodylotion ziet mijn droge huid er ook verzorgd uit en het voelt de hele dag zacht en gehydrateerd. Ik zal dit product daarom ook vaker kopen.

Vaseline Spray & Go is te koop bij de drogist voor 6,89

Heb jij de Vaseline Spray & Go al geprobeerd?

Scroll To Top