Now Reading
Review: Nivea Visage Pure Effect ALL-IN-1

Review: Nivea Visage Pure Effect ALL-IN-1

DSC_0698

Een tijdje geleden was ik opzoek naar een goede reiningingsgel en mijn oog viel op de: Nivea Visage Pure Effect All-IN-1 extra diepreinigende gel. Het is een diepreinigende gel, dat gebruikt kan worden als gezichtsscrub en masker. Op de verpakking staat, dat het je huid zuiver en matter maakt. Nou heb ik gelukkig geen last van puistjes maar ik heb wel vaak een glimmende huid en aan het eind van de dag, kan mijn huid wat vet zijn.

De reinigingsgel belooft 5 dingen:

– Zuiverend: De reinigingsgel verwijdert onzuiverheden, ook diep in de huid

– Milde peeling: De scrubdeeltjes helpen de poriën te openen en zuiveren de huid van mee-eters

– Matterend masker: Indien je de gel een paar minuten op je gezicht in laat trekken, voorkom je een glimmende huid

– Anti-bacterieel: De anti-bacteriële eigenschappen helpen bacteriën, die puistjes veroorzaken, te verminderen

– Anti-irritatie: De milde formule irriteert de huid niet

DSC_0694

De substantie van dit product is pasta achtig en het heeft kleine blauwe scrubdeeltjes. Het heeft een typische Nivea geur.

DSC_0701

Het product bevat Magnolia Extract dat bacteriën helpt bestrijden, die onder andere puistjes veroorzaken.

DSC_0696

Een tube vind ik zelf erg prettig en hygiënisch. De tube sluit na meerdere keren openen nog steeds goed, dus je kunt hem makkelijk meenemen.

DSC_0699

Ik heb dit product zowel als masker en als cleanser gebruikt.

Als ik hem als cleanser gebruik, breng ik het product aan op mijn gezicht, maak draaiende bewegingen en laat het daarna 3 minuten intrekken. Na het afspoelen van dit product, voelt mijn gezicht echt gereinigd en zacht. Ik kreeg door dit product ook een mooie gezonde glans. Ik heb dit product ook gebruikt toen ik een klein puistje had, en het puistje werd wat afgeflakt en werd minder opvallend. Ik denk dat als je last hebt van acne, dit echt een geweldig product is. Als masker is dit product ook super, want het maakt je gezicht echt matter maar laat het niet droog of trekkerig aanvoelen.

Ik ben erg tevreden over dit product, het doet echt wat het belooft! Mijn gezicht werd gereinigd, zuiverder, matter en het gaf het een gezonde glans.

DSC_0693

Nivea Visage Pure Effect All-IN-1 is te koop bij de drogist voor 6.99

Scroll To Top