Now Reading
Een Top Knot Maken Met Medium Of Kort Haar

Een Top Knot Maken Met Medium Of Kort Haar

Naast een wash and go kan het fijn zijn om je haar af en toe vast te hebben. Het makkelijkste is dan een grote knot. Met kort of medium lengte haar kan het lastig zijn om een goede knot te maken, daarom laat ik zien hoe je in 4 simpele stappen een nette top knot maakt zonder dat je een donut nodig hebt.

Top Knot Medium Haar

Wat heb je nodig?

  • Een spuitflesje met water
  • Moisturizer/leave-in conditioner
  • Een elastiekje
  • Schuifspeldjes
  • Een haarborstel (optioneel)
  • Edge control/gel (optioneel)

 

Stap 1

Maak je haar vochtig met water uit het spuitflesje. Je haar hoeft niet drijfnat te zijn daarom is het makkelijker om een spuitflesje te gebruiken. Je kunt eventueel een leave-in conditioner toevoegen aan het water wanneer je haar erg droog aanvoelt.

Stap 2

Strijk je haar glad met een moisturizer of leave-in contioner. Hierbij kan je ook een haarborstel gebruiken om het strakker en netter te krijgen. Gebruik vervolgens een elastiekje om je haar vast te maken. Laat het elastiekje aan de voorkant los zodat je knot boven op je hoofd komt te zitten.

Top Knot 2

Stap 3

Pak de puntjes van je haar en draai deze samen. Hierna maak je het vast met een schuifspeldje. Doe daarna hetzelfde met de losse plukjes.

Top Knot 3

Stap 4

Rek de knot een beetje uit om het voller te maken en je bent klaar! Je kunt eventueel een edge control of gel gebruiken om de haarlijn strakker te maken.

Top Knot 4

Scroll To Top