Now Reading
Think Pink Beauty Event

Think Pink Beauty Event

30 mei is er weer een leuk beauty event en niet zomaar één. Think Pink steunt vrouwen met borstkanker. Op het event kun je je gratis laten verwennen door visagisten, hairstylisten en nagelstylisten. Ik mag 2 kaartjes een beautypakket t.w.v 75 euro weggeven dus lees snel verder!

Think Pink

Borstkanker is helaas geen onbekende ziekte. Jaarlijks worden er vele vrouwen getroffen door borstkanker. De organisatoren van het event zijn 2 zusjes en in 2012 hun moeder verloren aan deze vreselijke ziekte. Daarom besloten ze een verwen event te organiseren om zo aandacht te vragen en geld op te halen voor borstkanker onderzoeken. Pink Ribbon

Think Pink is een beauty verwendag voor vrouwen van jong tot oud. Er zijn standhouders te vinden met artikelen die je voor een leuke prijs kunt kopen. Je vind er kleding, accessoires, beauty producten, afslank producten en nog veel meer op een oppervlakte van 300m2.

Naast shoppen zijn er workshops te volgen en je kunt er leuke haarshows zien. Mifa van Mifa’s Studio (links op de onderstaande foto) is een bekende make-up artist. Zij geeft een live tutorial waar je kunt zien hoe zij een prachtige make-up look creëert. Verder zijn er haarstylisten, nagelstylisten en visagisten aanwezig die je gratis verwennen en je nog mooier maken! Het leuke is dat je het resultaat direct kunt laten vastleggen door een professionele fotograaf. Think Pink is een beauty event die je niet wilt missen!

Mifa

Wil je ook graag naar het event? Think Pink vind 30 mei plaats in Rotterdam. Tickets zijn €7,50 en te koop via de website http://thinkpinkevents.eu/ . Tot zondag 16 mei maak je kans op twee tickets en een goed gevulde beautypakket t.w.v €75 euro. Het enige wat je daarvoor moet doen is deze post en de Facebook pagina van Think Pink Events liken.

Scroll To Top