Now Reading
Steil Haar Of Glamour Krullen Met De Producten Van Chi Enviro

Steil Haar Of Glamour Krullen Met De Producten Van Chi Enviro

Nog 2 dagen en dan zitten we alweer in 2014! Oud op nieuw is een feestelijke dag en veel van ons willen er dan ook feestelijk uitzien. Mooie kleding en misschien een ander kapsel. Omdat ik net zoals veel van jullie, dagelijks mijn natuurlijke krullen draag, leek het me leuk om een keer wat anders te doen. Ik testte daarom de Chi Enviro Smoothing haarproducten voor het steilen van m’n haar en het krullen met een curling wand.

Chi Enviro

De Chi Enviro Mini Trio Kit bevat een shampoo, conditioner en serum van 59 ml.

De Chi Enviro producten horen bij een smoothing treatment die je haar lang steil houden. Ik heb die treatment natuurlijk niet gebruikt want i love my curls. Ik heb alleen de shampoo, conditioner en het serum gebruikt. De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en siliconen.

– De Enviro Smoothing Shampoo is een gladmakende shampoo die het haar verzacht en makkelijker handelbaar maakt. De shampoo zorgt ervoor dat het haar makkelijk doorkambaar is.

– De Enviro Smoothing Conditioner is een gladmakende conditioner die het haar body geeft, verzacht en laat glanzen.

– De Enviro Smoothing Serum is een lichtgewicht leave in die je haar beschermt tegen hitte en schadelijke omgevingsfactoren. Het vermindert pluizig haar en is verrijkt met zijde en parel complex.

Chi Enviro

Voordat ik mijn haar steil maak, gebruik ik altijd een deep conditioner zodat mijn haar extra vocht krijgt en niet uitdroogt na het steil maken. Na de deep conditioning behandeling heb ik mijn haar gewassen met de shampoo. De shampoo bevat geen sulfaten maar ik had toch het gevoel dat het al mijn natuurlijke oliën uit mijn haar stripte. Na de shampoo heb ik de conditioner aangebracht en mijn haar werd hierdoor gelukkig weer zacht en doorkambaar. Na het wassen heb ik mijn haar in een handdoek gewikkeld en daarna wat van het serum aangebracht. Mijn haar werd zacht en kreeg een mooie glans door de serum. Ik heb mijn haar uitgeföhnd en mijn haar in 4en verdeeld. Ik heb bij elk deel nog wat van het serum aangebracht en daarna begon ik met het steil maken met mijn stijltang.

Steil

Ik heb de smoothing serum een week later gebruikt in combinatie met mijn curling wand. Daarvoor heb ik mijn haar alleen uitgefohnd, en niet steil gemaakt.

Krultang krullen

Ik ben erg tevreden over de producten en vooral over de Enviro Smoothing Serum. Mijn haar werd erg zacht en het was makkelijk te steilen. Mijn haar werd sneller glad en het kreeg een mooie glans. In combinatie met de curling wand ben ik ook zeer tevreden. Na een aantal dagen heb ik mijn haar weer gewassen en mijn krullen waren weer mooi en ik had geen last van hitte beschadiging.

Je kunt de Chi Enviro Smoothing producten kopen bij www.johnbeerens.com voor 25,66.

Wat gebruik jij om je haar steil te maken?

 

View Comment (1)
Scroll To Top