Now Reading
Schwarzkopf Nectra Color

Schwarzkopf Nectra Color

Eind september verfde ik mijn haar rood en daarvoor heb ik veel verschillende tinten gehad. Blond, bruin, weer terug naar blond enz. Ik heb besloten mijn haar (totdat ik grijs wordt) niet meer te verven. Omdat mijn haar rood was en ik niet zo een fan ben van een enorme uitgroei, besloot ik mijn haar zwart te verven met Schwarzkopf Nectra Color.

Nectra Color 1

Wat Schwarzkopf zegt over het product

Nectra Color is een permanente verzorgende haarkleuring die je zijdezacht haar met een intense, rijke kleur geeft. Ervaar de uitzonderlijke voeding en de onovertroffen kleuren vol glans. Laat je overtuigen door de intense, rijke kleuren en geniet van de heerlijke bloemengeur.

Nectra Color maakt haar kleuren een verzorgend schoonheidsritueel – the color your hair will love!

Nectra Color 2

Wat ik erg prettig vind van deze haarkleuring is dat het geen ammoniak bevat. Ammoniak kan je haar erg droog maken. De kleuring bevat botanische oliën wat ook weer helpt om je haar zo min mogelijk uit te drogen.

Nectra Color 3

Van nature heb ik een donkerbruine haarkleur, maar ik heb gekozen voor zwart omdat de kleur na een tijdje vervaagd. Ik had mijn haar in de zomer van blond naar donker bruin geverfd en twee maanden later was het heel licht bruin met blonde highlights. Om te voorkomen dat ik het weer opnieuw moet doen heb ik daarom voor de donkerste kleur gekozen.

Nectra Color 4

De inhoud van de doos bestaat uit een flacon, de kleur, een conditioner en uiteraard de gebruiksaanwijzing. Het is de bedoeling dat je de kleur aanbrengt en daarna 30 minuten laat intrekken. Daarna uitspoelen en je haar wassen met de conditioner. Ik heb 2 pakken verf gebruikt.

Resultaat Nectra Color

Conclusie:

Zwart geverfd haar wordt meestal pik zwart met een blauwe gloed en daarom was ik een beetje bang voor het resultaat. Zoals je kunt zien is dat niet het geval en is het een mooie zwarte kleur geworden. Het is donkerder dan mijn natuurlijke donkerbruine haar, maar met de tijd wordt het wat lichter en oogt het nog natuurlijker.

De verf was makkelijk aan te brengen en het had helemaal geen sterke geur. Na het verven heb ik de conditioner aangebracht en het daarna even laten intrekken. Daarna heb ik mijn haar met shampoo (word niet aangeraden) gewassen en daarna mijn eigen conditioner gebruikt. Shampoo wordt niet direct aangeraden na het verven, maar ik wilde voorkomen dat de kleur ging afgeven. Mijn haar voelde gewoon lekker zacht en ik heb daarna twists gemaakt en die er de volgende dag uitgehaald. De kleur geeft niet af en door de oliën krijgt je haar een mooie glans.

Ik ben erg tevreden met deze haarverf. Als je je haar wilt kleuren met een haarkleuring zonder ammoniak, is dit echt een geschikt product. Ze hebben verschillende kleuren!

Ken jij deze haarverf al?

 

Scroll To Top