Now Reading
Satijnen Accessoires Van Susu Naturelle

Satijnen Accessoires Van Susu Naturelle

Susu Naturelle

De die hard naturals onder ons willen hun haar zo goed mogelijk beschermen. Zelfs als ze een beanie dragen doen ze daaronder een satijnen bonet om droog haar, haarbreuk en pluis te voorkomen. Toen ik laatst aan het surfen was, kwam ik de Facebook pagina van Susu Naturelle tegen. Susu Naturelle heeft handgemaakte satijnen accessoires voor mensen met kroes/krullend haar.

De collectie van Susu Naturelle bestaat uit bonets, kussenslopen, scrunchies, haarbanden en mutsen. Ik was nog opzoek naar een wat grotere muts voor de koude dagen, dus ik probeerde de beanie met satijnen voering.

Beanie

De beanie is gemaakt van zacht materiaal en de binnenkant is volledig satijn, De beanie is zeer netjes afgewerkt en hij zit echt lekker. Wanneer ik de muts af doe is mijn haar totaal niet pluizig, droog of uit model geraakt en dat is echt ideaal! Ook vind ik het geweldig dat de beanie lang is. Hierdoor past er meer haar onder, en heb je toch nog dat beanie effect en zit het niet zo plat op je hoofd. Ben jij dus nog opzoek naar een muts die op je hoofd past en die je haar niet pluizig maakt of zoek je nog een satijnen bonet of kussensloop, neem dan zeker even een kijkje op de facebook pagina van Susu Naturelle.

Lees hier de voordelen van een satijnen kussensloop.

View Comment (1)
Scroll To Top