Now Reading
Review: Sheado Honey Love Hairmilk + Wash & Go Video

Review: Sheado Honey Love Hairmilk + Wash & Go Video

 

Review Sheado Honey Love HairMilk

Tijdens de lancering van ‘Little Black Hair Book’ ontving ik bij de aankoop van het boek een full size Honey Love Hairmilk van het merk Sheado cadeau. Ik had daarvoor al eerder van het haarmerk gehoord, maar de producten toen nog nooit uitgeprobeerd. Ik was dan ook erg benieuwd naar het resultaat. Inmiddels is deze moisturizer één van mijn favorieten.

Sheado - Honey Love Hairmilk

Sheado is een haarverzorgingslijn voor krullen en kroeshaar dat opgericht is door Dominique Chantal Snip. Het is een uitgebreide lijn en bestaat uit shampoos, conditioners, moisturizers en boters. Het fijne aan de producten is dat ze gemaakt zijn met natuurlijke en biologische ingrediënten. Zo bevatten ze geen minerale oliën, sulfaten, parabenen, synthetische kleurstof en siliconen. Daarnaast worden de producten niet op dieren getest.

Honey Love Hairmilk

Onze Honey Love Hairmilk bevat sheaboter, castor oil, avocado oil en aloe vera en is licht en romig. Het is een perfecte leave- in conditioner/moisturizer voor droog en dorstig haar. De toegevoegde biologische honing en frambozen hydrateren, verzorgen en verwennen je haar optimaal. Perfect om ‘second day hair’ op te frissen.

Sheado - Honey Love Hairmilk.1

De moisturizer komt in een pompflesje en is wit van kleur. Zoals de omschrijving op het flesje aangeeft heeft het een romige textuur. Hierdoor kan je het makkelijk in je haar smeren. Wat ik fijn vind aan dit product is dat het geen overheersende geur heeft. Het heeft een milde nootachtige geur.

Ingredienten Sheado Honey Love Hairmilk

De Honey Lover Hairmilk bevat heerlijke producten. Zoals avocado olie, castor olie, shea boter en aloe vera. Shea boter is in steeds meer producten te vinden. Dit ingrediënt is rijk aan mineralen en vitamines die de haargroei stimuleert. Daarnaast zorgt het voor hydratatie en verzacht het droog haar.

Ik heb de moisturizer gebruikt op gewassen haar na het uitspoelen van de deep conditioner. Zelf heb ik er nog een aantal druppels argan olie aan toegevoegd. Tijdens het aanbrengen merkte ik al dat mijn haar zachter werd en minder pluisde. Het middelste gedeelte van mijn haar is altijd een stuk droger, om ook dat gedeelte zachter te laten voelen heb ik wel meer van het product moeten gebruiken.

Conclusie:

Dit product werkt erg goed voor mijn haar en raad het anderen zeker aan. Mijn haar blijft tot aan de volgende wasdag zacht aanvoelen. Als je snel last hebt van pluizend haar dan zou ik deze hairmilk zeker een keer proberen. De producten zijn te bestellen op de website van Sheado en ook verkrijgbaar in verschillende winkels.

Ben je benieuwd naar hoe ik dit product gebruik. Bekijk hieronder dan mijn wash & go routine met de Sheado Honey  Love Hair Milk.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=VIzkyXVLdfs” width=”700″]

Scroll To Top