Now Reading
L’Oreal Elvive Hydra Krul

L’Oreal Elvive Hydra Krul

DSC_0684

Kennen jullie de L’Oreal Elvive Hydra Krul ultra hydraterende voedende crème al? Het is een leave in crème die je aanbrengt na het wassen van je haar. Ik heb dit product samen met een vriendin, die golvend haar heeft uitgetest.

De L’Oreal Elvive Hydra Krul heeft een inhoud van 200 ml en kost 6,09.

DSC_0686

Wat L’oreal zegt over het product:

Hydra Krul Leave in Creme voedt golvend en krullend haar zodat het haar langer mooi blijft.

Deze formule is speciaal ontwikkeld voor krullend haar dat wel wat extra verzorging kan gebruiken. Het resultaat is een perfect bos krullen, vol veerkracht en zonder te pluizen, zelfs bij vochtig weer. Het haar is gemakkelijk in model te brengen. Verzwaart niet.

DSC_0691

Zorgvuldig verdelen over het haar, voornamelijk op de lengte en de haarpunten. Vervolgens kan het haar gestyled worden zoals gebruikelijk. Ideaal voor disciplineren van weerbarstige haarlokken; neem een kleine hoeveelheid en bewerk krul voor krul met de vingertoppen. Niet uitspoelen.

DSC_0689

De ingrediënten van dit product zijn goed. Er zit wel Amodimethicone in. Amodimethicone is een milde silicoon dat niet erg snel build- up veroorzaakt. Als je de curly girl method volgt kun je dit product beter skippen, maar als je geen problemen hebt met siliconen, maakt het niks uit. Verder bevat dit product geen sulfaten.

Het flesje heeft een handig formaat, je kunt het makkelijk meenemen. De dop is ook erg handig want het is een nootje die je open en dicht kunt doen. Het zorgt er ook voor dat je niet te veel van het product gebruikt.

DSC_0692

De crème is redelijk dun en voelt niet vet aan. De geur ruikt lekker. Het heeft een frisse bloemige geur.

DSC_0704

Ik vind dit product voor mijn haartype redelijk. Ik heb het een paar dagen geprobeerd. Mijn krullen waren mooi gedefinieerd en het verzwaarde het niet. Het nadeel was, dat mijn haar hard werd nadat het was opgedroogd. Misschien had ik te veel van het product gebruikt. Ik had ook erg het gevoel dat de crème op mijn haar bleef liggen in plaats van dat het erin trok. Aan het einde van de dag, voelde mijn haar droog. Wat ik wel goed vond, is dat toen ik mijn haar weer ging wassen het super zacht was. Ik kon direct mijn haar uitkammen zonder dat ik er conditioner in had gedaan.

Mijn vriendin met golvend haar, had in tegenstelling tot mij erg goede resultaten. Het haar voelde echt gevoedt, en haar golven kwamen heel mooi uit. Bij haar werd het niet zo hard en haar lokken voelde ook niet droog aan.

Conclusie:

Dit product is erg goed als je golvend of licht krullend haar hebt en het niet erg vind om siliconen in je haarproducten te hebben. Voor dik krullend haar, zoals dat van mij, is dit product minder geschikt. Mijn krultype heeft echt een product nodig dat in mijn haar trekt, en die na 2 dagen mijn haar nog gehydrateerd laat aanvoelen. Als je golvende of licht krullend haar hebt zou ik dit product zeker eens proberen, het resultaat was namelijk erg mooi.

DSC_0685

De L’Oreal Elvive Hydra – Krul 200 ml is verkrijgbaar bij de drogist en kost 6,09.

Neem voor de nieuwste haartrends een kijkje op http://www.haar-trends.nl

Scroll To Top