Now Reading
Review: Entwine Couture Haarproducten

Review: Entwine Couture Haarproducten

entwine-couture-review

Een tijdje geleden ontving ik producten die vrijwel onbekend zijn in Nederland. Ik was erg benieuwd en heb deze producten getest.

Entwine Couture is een haute-couture merk op het gebied van haarverzorging. De producten van Entwine Couture zijn speciaal ontwikkeld voor krullend en kroeshaar met de focus op hydratatie en haargroei. De producten van Entwine Couture zijn 100% raw, vegan en dierproefvrij.

De producten die ik heb getest zijn:

Entwine Couture – Afrodisia Exotique Leave in Conditioner € 17,95

Entwine Couture – Indulgently Luxe Exotique Butter Creme Hydrator € 24,95

Entwine Couture – The Manipulator Creme Jelly Styler € 24,95

Entwine Couture – Total Perfection 100% Raw Vegan Argan Oil € 14,95


Afrodisia Exotique Leave in Conditioner

entwine-leave-in

Dit is een lichte leave-in conditioner die je haar hydrateert en de haargroei stimuleert. Het bevat  o.a mango boter, papaya, emu oliën, vitamine E en biotine. Deze leave-in conditioner is het meest geschikt voor de lossere krultypes. Het product is vrij waterig en trekt snel in.

leave-in

Heb je een krultype dat extra veel moisture nodig heeft, dan kan je dit product het beste combineren met een ander product uit de Entwine lijn. Dit product heeft niet de geur die je vaak tegenkomt bij producten voor krullend haar. Het heeft een milde zeep achtige geur.

Indulgently Luxe Exotique Butter Creme Hydrator

entwine-hydrator

Dit is een crèmig product dat geschikt is voor de krultypes die wat meer moisture nodig hebben. Denk aan dik haar, kleine krullen en kroeshaar De Butter Creme Hydrator bevat o.a illipe, mango boter, pomgranate , palm fruit en avocado olie. Je kunt dit product goed gebruiken voor wash en go’s, maar het is ook perfect voor bijvoorbeeld twist outs.

hydrator

Het product is dik, maar niet zo dik dat je het niet goed kan aanbrengen. De Butter Creme Hydrator is een geweldige moisturizer en het heeft een milde geur.

The Manipulator Creme Jelly Styler

entwine-styler

Dit product is een styler die je kunt combineren met de leave-in conditioner of de butter creme. Het product ziet eruit als een crèmig product, maar het heeft de textuur van een jelly. Het geeft je krullen net dat extra beetje definitie en zorgt ervoor dat je style langer in model blijft.

styler

De jelly styler bevat o.a illipe boter, black castor, palmfruit en aloe vera. Deze jelly heeft net als de andere producten een milde geur.

Total Perfection 100% Raw Vegan Argan Oil

entwine-argan-oil

Over dit product hoef ik niet veel te vertellen. Het is pure argan olie die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Op de verpakking staat dat je het voor je huid, haar en gehele lichaam kunt gebruiken.

Conclusie:

Ik vind het raar dat deze producten nog niet zo populair zijn in Nederland want ze zijn erg goed. Voor elke krultype zit er wel wat tussen. Mijn favoriete producten uit de lijn zijn de Afrodisia Exotique Leave in Conditioner en de Indulgently Luxe Exotique Butter Creme Hydrator. Deze producten doen wat het belooft en mijn krullen zien er mooi en gezond uit met deze producten. Wil je de producten bestellen of wil je weten welke producten er nog meer zijn, ga dan naar www.entwinecouture.nl. Daar krijg je tot eind oktober 15% korting als je de code: hydrate016 gebruikt.

*Deze producten zijn mij toegestuurd door Branded by Beauty

Scroll To Top