Now Reading
Lancering Van De Eerste Black Beauty Box

Lancering Van De Eerste Black Beauty Box

black-beauty-box

Over een paar dagen wordt de eerste en enige black beauty box in Nederland gelanceerd en wij mogen één exclusieve variant van de box gratis weggeven.

Als je een donkere vrouw bent herken je vast wel de eeuwige zoektocht naar goede make-up producten. Of dat rare moment dat je in een toko aan een man moet vragen wat de juiste producten zijn voor jouw haartype. Dankzij de black beauty box is dat niet meer nodig. Je kan nu eenvoudig kennismaken met verschillende nieuwe merken. Laat je inspireren door mooie producten in full size formaat of grote samples. Naast producten worden er ook diensten aangeboden doormiddel van vouchers.

Wat er precies in de doos zit is een verassing, maar de waarde van de producten ligt natuurlijk ver boven de aanschaf waarde van de box. De Black Beauty Box kost €17,50 en wordt in 2 versies uitgebracht. Er is een editie voor de vrouw en een editie voor moeder en kind.

Speciaal ter promotie zijn er een paar Golden boxen uitgebracht en ik mag daar één van weggeven. Het enige wat je daarvoor moet doen is: het bericht op onze Facebook liken, twee mensen taggen die deze box ook leuk vinden en de Facebook pagina van Black Beauty Box liken. De winnares krijgt via Facebook bericht.

De voorverkoop van de Black Beauty Box is 17 oktober gestart en is verkrijgbaar tot 2 decemeber. Kijk voor verkoopadressen op de Facebook pagina van Black Beauty Box.

Scroll To Top