Now Reading
De 5 Beste Manieren Om Krullend Haar Te Drogen

De 5 Beste Manieren Om Krullend Haar Te Drogen

krullend-haar-drogen

Veel curly girls vinden hun krullen er het mooist uitzien wanneer het nat is. Dat is niet zo raar, want je krullen zijn dan perfect gedefinieerd. Ben je opzoek naar een manier om je krullen te drogen zonder dat het pluizig wordt. Wij hebben de beste opties voor je op een rijtje gezet.

#1 – Air dry/ Aan de lucht

Je haar aan de lucht laten drogen kan voor soms uren duren, maar het is een stuk gezonder voor je haar dan andere droog methodes. Gebruik een goede styling product en probeer je haar niet aan te raken tot het helemaal droog is.

#2 – Diffuser

Met een diffuser bespaar je tijd en krijg je extra volume. Droog je haar met je hoofd naar beneden voor het beste resultaat.

#3 – Droogkap

Deze methode is snel en makkelijk. Je kan een droogkap gebruiken om je wash en go te drogen, maar ook voor twist outs, bantu knots en roller sets. Je haar drogen via een droogkap is minder schadelijk dan andere hitte apparaten, omdat het om indirecte hitte gaat.

#4 – Plopping

Met de plopping methode bespaar je droogtijd. Het grootste voordeel van deze methode is dat je er meer krullen van krijgt en minder frizz. Je wikkelt je haar in een t-shirt of microvezel handdoek en laat het minimaal een uur drogen. Lees hier hoe je plopping op de juiste manier doet.

#5 – Stretch, volume & dry

Wil je wat meer volume bovenop je hoofd, gebruik dan tijdens het drogen een paar duckbill clips om zo je roots te liften. Wil je wat meer lengte, laat je haar dan drogen in twists, vlechten of bantu knots. Deze extra opties kunnen natuurlijk in combinatie met één van de bovenstaande droog methodes. Zoek je meer manieren om je haar te stretchen. Zie hier dan 7 manieren om je krullen te stretchen.

[poll id=”2″]
Scroll To Top